Сообщение #2313088 Просмотреть на стене →

Плани це добре,а як буде побачимо
https://zaxid.net/ministr_energetiki_rozpoviv_pro_plani_shhodo_elektropostachannya_na_noviy_rik_n1555216
#історія #VIVAVIVAУКРАЇНА
Міністр енергетики розповів про плани щодо електропостачання на Новий рік
Міністр енергетики України Герман Галущенко заявив, що за відсутності нових пошкоджень українці зможуть зустріти Новий рік зі світлом. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в ефірі національного телемарафону новин.
За його словами, поки немає обстрілів, фахівці намагаються зменшити дефіцит в енергосистемі, збільшивши виробництво електроенергії. Також збільшується можливість передавати електроенергію від генерації до споживання.
«Є таке відчуття, що насправді вони (росіяни) не відмовилися від того, щоб далі обстрілювати нашу енергосистему. Вони прив'язуються до певних дат. І, можливо, Новий рік – це одна з таких дат, коли вони спробують максимально завдати шкоди нашій енергосистемі. Але ситуація полягає в тому, що важко щось планувати», – зазначив міністр.
Галущенко покладає надії на Збройні сили України й зазначає, що під час останніх обстрілів вони досить ефективно захищали українське небо.
Він сподівається, що навіть якщо будуть влучання, то енергетики будуть швидко відновлювати систему. Галущенко розраховує, що й Новий рік українці зможуть зустріти з електрикою. Міністр зауважив, що за відсутності обстрілів українці можуть розраховувати на кілька днів безперебійного енергопостачання з нагоди новорічних свят.
 
Последние новости
«Динамо» не собирается рассматривать предложения по трансферу Волошина Миколенко стал худшим по оценкам полевым игроком «Эвертона» в катастрофическом матче с «Челси» Николай Несенюк: «Надеждам немного мешает воспоминание о Кутаиси, где «Динамо» нелепо потеряло заслуженный чемпионский титул» Владимир Бражко и Александр Шовковский — среди номинантов на звание лучшего игрока и лучшего тренера 24-го тура УПЛ "Минай" - "Динамо": бомбардирські розклади "Динамо" – ПСЖ – 3:0. 15 років виходу до півфіналу Кубка УЄФА Не лише Луческу. ЗМІ назвали тренерів, які можуть очолити "Бешикташ" Олександр Шандор – арбітр матчу між "Минаєм" та "Динамо" "Він скористався шансом". Названо ексгравця "Динамо", який став прикладом правильного ставлення до українських футболістів Константин Вивчаренко: «Самое интересное в борьбе за чемпионство — впереди»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%