Сообщение #2296182 Просмотреть на стене →

2Dudar (13.11 в 17:53) № 2296046
-
Бля, а в чем он не прав по скорпионсу? Конченные кацапацьомы

----------------------------------------
Ти почитай весь його допис,який тут стільки народу заплюсуапло Лонгплей вже з 2013булить мене в інеті від інших давно отримав би або пізди або кримінальне переслідування
Ти забув ,що ти та переважна більшість на Футволі дивилися чемпіонат світу у срашці з футболу у 2018!на відміну від мене ,який ще ут2014 році виступав за найжорстокіші санкції проти раші ,включаючи культурні та спортивні із повною забороною всіх спортивних та культурних заходів )
Дехто з вас дивився матчі гандбольні запоріжських команд з рашенцями та є прибічниками Зе з місяцями Війни та всім іншим
То Яке Моральне Право ви маєте звинувачувати інших,часто наклепницькі у буцімто підтримці агресора з Мордору ?
Концерти у рашці ,нажаль давали майже всі світові гурти до 2022 року Подобається нам це чи ні
Але більшість гуртів,включаючи Скорпів рішуче засудили агресію раші проти України ,Краще пізно ніж ніколи
Давай пригадаємо,що більшість у світі та Україні прокинулося саме у лютому 2022,а не 2014
Я ж ще у 2014 сказав і написав,що не буду дивитися чемп у рашці з футболу у 2018 ,та ігнорив всі заходи ,які там проводилися і іне гребу всіх під одну гребінку,звинуваючи майже усіз музичні гурти світу та взагалі людей у підтримці рашки
Так ,можна багатьох з них звинувачувати у довгому пофігізмі ,але точно не ті ,хто одягав футболки у Запоріжжі з рашенськими спонсорами гандбольної команди !
"Не час романтизувати Росію": лідер Scorpions розповів, як народилася ідея змінити слова легендарної пісні на підтримку України

https://tsn.ua/ato/ne-chas-romantizuvati-rosiyu-lider-scorpions-rozpoviv-yak-narodilasya-ideya-zminiti-slova-legendarnoyi-pisni-na-pidtrimku-ukrayini-2057914.html
#історія #VIVAVIVAУКРАЇНА #,ностальжі
#Черкаси #Міжнароднеправопринципитазастосування #раша

Зокрема, вокаліст колективу Клаус Майне розповів, що активно стежив за новинами, тож гадав, що Росія таки може напасти. Втім, до останнього не міг повірити, що це таки сталося.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

РЕКЛАМА
"Ми дивилися новини щодня, і у кожного, вочевидь, було відчуття, що в ці дні в лютому може бути вторгнення. Але тоді думати про це було так абстрактно і так нереально. Я пам'ятаю день, коли побачив новини, і не міг повірити. Ми були шоковані, не могли повірити, що це правда", - поділився Клаус.


Клаус Майне в ефірі телемарафону / Фото: скриншот з відео
У Scorpions саме тоді був музичний тур, і вони виступали у Лас-Вегасі. Утім не згадати про жахливі події артисти не змогли. Вони змінили слова своєї найвідомішої пісні Wind of change. Після вторгнення Росії артисти прибрали звідти згадку про Москву та Парк Горького й натомість проспівали "Тепер послухай моє серце, воно говорить Україна". Коли музиканти виступали на сцені, то дістали прапора України.


Клаус Майне в ефірі телемарафону / Фото: скриншот з відео
"Ми якраз готувалися до нового туру, у нас саме вийшов новий альбом, і ми готували шоу в Лас-Вегасі. Ви знаєте, я подумав, що зараз не час романтизувати Росію текстами на кшталт "Гуляти Москвою до парку Горького". Я хотів сказати цими словами, що ми підтримуємо Україну в цій дуже складній ситуації", - поділився Клаус.


Клаус Майне в ефірі телемарафону / Фото: скриншот з відео
До речі, нещодавно ще один легендарний рок-гурт Pink Floyd возз'єднався, аби підтримати українців. Рокери випустили спільну пісню з Андрієм Хливнюком – "Ой, у лузі червона калина". Як зізнався Клаус, дует йому дуже сподобався. Самі ж учасники Scorpions поки не планують випускати спільних композицій з українцями. Хоча Клаус говорить, що все можливо.


Фото: скриншот з відео
"Музиканти - вони в полоні емоцій. Важливо виражати свої почуття у музиці. Усі зараз і артисти також стоять разом з Україною. Ми поки не плануємо дуетів, але усе можливо, це лише питання правильного часу, моменту та музики. Побачимо, що буде", - розповів Клаус.

Натомість вокаліст Scorpions зазначив, що наразі він щодня дивиться новини про війну в Україну. За його словами, росіяни чинять справжні жахіття на українських землях. Утім, він переконаний, що добро завжди перемагає зло.

"Я думаю усі люди на цій планеті мають право жити у мирі, свободі зі своїми сусідами. Врешті-решт ми всі прийдемо до цього. Ми бачимо це щодня по телевізору, ці жахливі кадри, ми дивимося новини , де б ми не були. Це розбиває серце. Але ми не маємо справжнього уявлення, що це насправді означає бути в такій ситуації, це так складно для будь-якої людини. Так багато невинних людей втратили життя. Ми всі сподіваємося, що це дуже швидко закінчиться, і ми всі побачимося у кращі часи. І ми дуже поважаємо українців", - додав Клаус.

Ексклюзивне інтеов'ю з Класом Майне
tsn.ua
https://tsn.ua › Війна
Війна в Україні: Scorpions змінили слова пісні, аби підтримати ... 2022
https://youtu.be/pKQQs_96XBE
14.11.2022
Мицик Юрій Миколайович (Черкаси)
 
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%