Сообщение #2285591 Просмотреть на стене →

Sabrina Singh, Deputy Pentagon Press Secretary, Holds a Press Briefing
https://www.defense.gov/News/Transcripts/Transcript/Article/3216785/sabrina-singh-deputy-pentagon-press-secretary-holds-a-press-briefing/
к
Сабріна Сінгх, заступник прес-секретаря Пентагону, проводить прес-брифінг
10 листопада 2022 р
ЗАСТУПНИК ПРЕС-СЕКРЕТАРЯ САБРІНА СІНГ: Доброго дня всім. Щасливого четверга. У мене є лише кілька пунктів, які потрібно передати вгорі, а потім я зможу відповісти на ваші запитання.
Отже, сьогодні, як ви, мабуть, уже бачили, Міністерство оборони оголошує про санкціонування президентського скорочення допомоги на безпеку в розмірі до 400 мільйонів доларів США для задоволення критичних потреб України у сфері безпеки та оборони. Цей дозвіл є 25-м вилученням обладнання з інвентарних запасів Міністерства оборони України адміністрацією Байдена з серпня 2021 року.
Можливості в цьому пакеті включають ракети для систем протиповітряної оборони HAWK, чотири системи протиповітряної оборони Avenger і ракети Stinger, додаткові боєприпаси для HIMARS, які є високомобільними артилерійськими ракетними системами, 21 000 155-міліметрових артилерійських снарядів, 500 високоточних 155-міліметрових артилерійських снарядів. , 10 000 мінометів калібру 120 міліметрів, 100 багатоцільових колісних машин високої мобільності, Humvee, 400 гранатометів, стрілецької зброї та понад 20 мільйонів патронів до стрілецької зброї, а також підривне обладнання для прибирання перешкод, оптика та спорядження для холодної погоди.
Враховуючи невпинні та жорстокі повітряні атаки Росії на українську цивільну та критичну інфраструктуру, додаткові засоби протиповітряної оборони є критично важливими.

Ракети HAWK, які будуть відновлені за кошти Ініціативи сприяння безпеці України, доповнять нещодавнє зобов’язання Іспанії розробити пускові установки HAWK, щоб допомогти Україні протистояти цій загрозі. ЗРК малої дальності «Авенджер» також забезпечать Україні можливість захистити українські війська та критичну інфраструктуру від безпілотних літальних комплексів і вертольотів. Ви маєте мати випуск у своїй поштовій скриньці, але його також можна знайти на defend.gov.
Ще кілька предметів. Заглядаючи вперед, завтра міністр Остін виступить із промовою біля Меморіалу ветеранів В’єтнаму о 13:00, щоб вшанувати пам’ять і віддати шану нашим ветеранам. Їхня служба та відданість складають міцну тканину нашої нації, і ми ніколи не забудемо їхні жертви.
Крім того, заглядаючи трохи вперед, наступного тижня Держсекретар проведе сьоме засідання Контактної групи з питань оборони України. Ця зустріч відбуватиметься фактично тут, у Пентагоні, і дозволить міністру оборони та міністрам оборони з майже 50 країн обговорити зусилля, спрямовані на забезпечення України засобами для захисту її суверенітету від подальшої російської агресії. І додаткова інформація буде надана.

І, нарешті, з великим захопленням департамент хотів би використати момент, щоб відзначити 247-й день народження Корпусу морської піхоти Сполучених Штатів. Поки департамент продовжує адаптуватися до складних викликів 21 століття, Корпус морської піхоти готовий принести безцінний досвід на поле бою. Їхня робота над тим, як ми будемо діяти в спірній морській зоні, відображає їх непохитну відданість і цінність для наших Об’єднаних сил. Ми щиро вітаємо їх з днем ​​народження та Semper Fi, Корпус морської піхоти.
І разом з цим я відповідаю на ваші запитання. Так, Тара Копп?


#історія #світовіЗМІ #VIVAVIVAУКРАЇНА #Черкаси #Америкасьогодні #раша #Міжнароднеправопринципитазастосування
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%