Сообщение #2236500 Просмотреть на стене →

AG
до речі...

🗺 Рейтинг міст, де комфортно жити на 1000 доларів на місяць

Через стрімке зростання цін у світі все більше людей намагаються переглянути свій бюджет та скоротити певні статті витрат. Дехто навіть замислюється над тим аби переїхати у країни, де прожиття обходиться дешевше.

Згідно з даними рейтингу Numbeo, (https://www.numbeo.com/cost-of-living/rankings_current.jsp) у світі є 6 міст, де реально та комфортно жити на 1000 доларів (або навіть менше) на місяць. На цьому сайті можна знайти розрахунки щодо місячних витрат на життя однієї людини у містах у всьому світі без врахування плати за житло.

📍 Буенос-Айрес
У столиці Аргентини кожен зможе знайти прекрасну їжу, цікаве нічне життя та нескінченну кількість опцій, пов’язаних з культурою. Крім того, це одне з найдешевших міст у цьому рейтингу, оскільки тут витрати на життя та житло у центрі складають приблизно 730 доларів на місяць.

📍 Сантьяго
Це місто у Чилі пропонує переплетіння різноманітних культур, прекрасну панораму на Анди та відносне невисоку вартість життя. Для прикладу, приблизно 35% жителів цієї країни у Південній Америці живе саме у столиці.

📍 Софія
Столиця Болгарії добре відома у світі як місто для вечірок. Проте це європейське місто може запропонувати багато більше — від красивих церков та соборів, багатої історії до неймовірної гірської місцевості.

За даними Numbeo, рівень якості життя у Софії можна порівняти з Парижем. Проте вартість проживання у столиці Болгарії в рази менша. Тут 1000 доларів на місяць достатньо і на житло, і на інші статті витрат. У Сантьяго 1000 доларів достатньо, щоб жити у близько до центра міста та покривати необхідні витрати. У цьому місті також розташовано багато музеїв і два з трьох топових університетів Латинської Америки.
 
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%