Сообщение #2225925 Просмотреть на стене →

2Green (11.08 в 22:11) № 2225913
-----------------------------------------
Якщо "залог за Марченко внес Петр Порошенко", то "согласие перечислить деньги залога в фонд поддержки ВСУ" ніякого сенсу не має, бо це гроші Порошенка і лише він може розпоряджатися ними. Крім того, не існує процедури, за якою гроші застави перераховують в якийсь окремий фонд. Якщо гроші внесені, їх або повернуть Порошенку (якщо Марченко буде виконувати покладені не нього обов'язки), або звернуть у дохід держави (якщо порушить ці обов'язки) - ніяких інших варіантів законодавство не передбачає.
Стаття 182. Застава

8. У разі невиконання обов’язків заставодавцем, а також, якщо підозрюваний, обвинувачений, будучи належним чином повідомлений, не з’явився за викликом до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду без поважних причин чи не повідомив про причини своєї неявки, або якщо порушив інші покладені на нього при застосуванні запобіжного заходу обов’язки, застава звертається в дохід держави та зараховується до спеціального фонду Державного бюджету України й використовується у порядку, встановленому законом для використання коштів судового збору.

11. Застава, що не була звернена в дохід держави, повертається підозрюваному, обвинуваченому, заставодавцю після припинення дії цього запобіжного заходу. При цьому застава, внесена підозрюваним, обвинуваченим, може бути повністю або частково звернена судом на виконання вироку в частині майнових стягнень. Застава, внесена заставодавцем, може бути звернена судом на виконання вироку в частині майнових стягнень тільки за його згодою.
 
Последние новости
Джерело: "Динамо" не робило пропозицій щодо трансферу Бейгера. Ексзахисник МЮ не сподобався селекційній службі киян Колишній півзахисник "Динамо" попрощався з "Колосом". Він грав за команду з 2020 року Не змогли домовитися з "Динамо"? Кендзьора, який належить киянам, не поїхав на збори з ПАОКом Кандидатура Бейгера по состоянию на сегодня уже является неактуальной для «Динамо», — источник «Бешикташ» начал контактировать с Шапаренко и готовится к переговорам с «Динамо» «Брюгге» и «Трабзонспор» согласовали переход Яремчука: известны сумма трансфера и детали договора "Ми знайомі ще з часів "Динамо". Русин розповів, з якими українськими футболістами спілкується в Англії Назарий Русин: «Динамо» выпал неплохой жребий» "Не хочу, щоб травма слугувала мені виправданням". Русин оцінив свій дебютний сезон в Англії Разван Луческу роздратований через ситуацію з Кендзьорою, тому що ПАОК досі не домовився з "Динамо" про перехід
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%