Сообщение #2223748 Просмотреть на стене →

О, ось це взагалі потужна ініціатива. Причому від знакової постаті - одного з 2-х найкращих чеських хокеїстів в історії.
Нижче текст з Tribuna.com Украина
David Stulík, як думаєте, є шанс, що це буде реалізовано?
====

Чеський хокеїст, дворазовий володар Кубка Стенлі та олімпійський чемпіон Домінік Гашек розповів про свою пропозицію заборонити громадянам Чехії працювати в Росії
- Ви хочете заборонити всім громадянам Чехії працювати в Росії? Чому?
- Звичайно. Робота, за визначенням, створює цінність. Це означає, що чеські громадяни своєю працею створюють цінності для російської держави. Цим вони автоматично підтримують російську державу та її агресію проти нашого союзника, демократичної України, куди ви вторглися військовим шляхом.
Вони також підтримують вашу агресивну політику щодо союзників України. Іншими словами, робота громадян Чехії в Російській Федерації підтримує російську агресію і значно підвищує небезпеку для громадян Чехії та наших союзників. І це потрібно терміново законодавчо припинити.
- Ви пропонуєте заборонити на законодавчому рівні і давати 15 років в“язниці тим, хто працюватиме в Росії. Це так? Чому саме 15 років?
- Я не пропоную 15 років. Я використав це лише як приклад. Якби це повністю залежало від мене, то десь від двох до 20 років. Це питання для обговорення і відповідальних людей, які розробляють і приймають закони. У будь-якому випадку, це закон, який збереже багато людських життів наших союзників і, швидше за все, наших співгромадян», - сказав Гашек.
 
+7
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%