Сообщение #2198514 Просмотреть на стене →

Ну, не буду нічого в фб, але тут напишу.

Друже Грін!

Я розумію твої тривоги та сумління щодо влади та її представників. Я теж не задоволений багатьма їх діями. Я теж хочу, щоб наша влада була обізнана та бездоганна. В майбутньому я не хочу їх бачити. Але ми зараз знаходимось у дуже складній ситуації, де треба балансувати та маніпулювати усім, що є.
Так, усі зараз можуть задіяти мем "не на часі", але я підтримую критику влади, вона не така, як нам треба, вона не та, що ми хотіли.
Так, вони хвойди, падали і підараси. Але.
В нас зараз іншої немає. Немає блять, і оте чорне, що зараз йде, воно нічого! блять не змінить. Ти зараз можеш змінити владу на кращу? Ні. Від того, що я зараз теж буду її підарасити щось зміниться? Ні, для цього потрібен майдан. Або наступні вибори. Повір мені, ми теж боремося проти свавілля дурної влади на місцях, де гуманітарка зникає, або захищаємо директора нашого шпиталю, як можемо, сітки, тачки, плитоноски, в нас просто немає часу на гівно.
Тому прошу, якщо в тебе все чорне, мішай з нашим білим.
 
+4
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%