Сообщение #2166921 Просмотреть на стене →

Bohdan Miroshnikov

"Ми злили Херсон та Мелітополь", "патріотів зливають у казанах в Маріуполі", "орки пруть й пруть", "захід нас зливає", "захід нам не допомагає"...

Ці та багато інших фраз я регулярно чую та читаю вже понад місяць. Багато новинних ресурсів, ТГ-каналів та блогерів регулярно просувають ці тези.

Зазвичай після таких фраз людина, що їх прочитала, починає нервувати та погано себе почувати. Сімʼї військових не знаходять собі місця. У людей починається пригнічений стан.

Але зрозумійте, це звичайні інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО). На росії у кожній військовій частині є спеціаліст з ІПСО, а фсб має величезний штат таких кадрів.

Їх завдання саме у тому й стоїть - посіяти паніку, зневіру та зраду в українців. У нас з вами.

Тому коли наші медіа, блогери та експерти просувають ці тези - це несвідома допомога ворожому ІПСО!

Але треба зрозуміти, що їх ІПСО так і не навчилися грати глобально та продукують тільки низькосортні фейки. Ще грають на нервах. Але навіть вони погано забезпечені - згадайте замкома з ІПСО однієї з військових частин рашистів. Воно було вдягнуте у футболку та шкарпетки ЗСУ. А чому так? Тому що на заліссі цінність людини близька до нуля.

Зрозумійте, що логіку військових дій та рішень Залужний особисто кожному доповідати не буде. Більшість інформації (99%) взагалі не виноситься на загал, щоб не заважати плануванню та проведенню операцій.

Тому якщо на початку повномасштабного вторгнення ЗСУ відходили з деяких районів - значить так було потрібно. Я жодної секунди не сумніваюся у компетентності наших військових та керівного складу армії.

Нам протистоїть недокраїна, яка століттями звикла закидувати трупами та цим шляхом досягати звитяг. Але наші ЗСУ показали їх майстер-клас з ефективності ведення оборони в умовах обмежених ресурсів та відставання по деяких видам озброєння.

Такого з рашистами не робили вже багато років. Дуже багато років. Вони не тільки не досягли своєї жодної глобальної мети, а й отримали по зубах так, що за наслідками це гірше за Афганістан та обидві чеченські війни разом узяті.

Але з іншого боку - не треба ейфорії. Ворог поранений та максимально небезпечний. Пройде ще деякий час, аніж ми отримаємо перемогу. А ми її обовʼязково отримаємо!

Вороже ІПСО намагається нівелювати наші досягнення в наших же очах. Воно намагається добитися у нас повної зневіри, зради та паніки.

Тому давайте трошки заспокоїмось, будемо думати та аналізувати, уникати емоційно забарвлених текстів та інших "зрад".

Наша армія - найкраща, нею керують дуже компетентні спеціалісти. Ми переможемо!

Слава ЗСУ! Слава Україні!
 
+6
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%