Сообщение #2164146 Просмотреть на стене →

Євген Селезньов готовий їба**ть російських окупантів.

— Чому жоден із російських футболістів не висловився про війну з Росією?
— Не знаю. Я можу говорити лише за себе. В Ужгороді зараз живе мій друг Олег Гусєв, я йому говорю: «Поїхали до Києва, хоч одного окупанта уєбемо». Він запитує: «Ти хоч зброю в руках тримав?». Відповідаю: «Стріляти можу, а тактика буде одна - знищити того, хто прийшов у мій дім». Олег патріот, як і всі ми, переживає за нашу країну. Якби я був під час початку війни у ​​Києві, то записався б у тероборону. Я навіть у Сані Усика питав, як пробратися до Києва. Він сказав, що поки що немає безпечних доріг і не варто їхати.

— Україна переможе у війні?
— Ми вже їх перемогли, бо українці набагато сильніші за духом. Обстріляти нас ракетами — це що вони можуть.

— Росія збереже суверенітет після нашої перемоги?
— Мені на них пох*й. Для мене головне моя країна.

— Ви мали період виступів у росії. Після початку війни ви спілкувалися з росіянами, що вони кажуть?
— Це була моя велика помилка, що я працював у Росії. Є***ь окупантів у рот! Для мене є різниця між росіянами та тими, хто напав. Не всі у Росії це підтримують. Тут справа не в тому чи російський ти. Ти або людина і мислиш правильно чи ні. Спілкувався з деякими росіянами, вони не розуміють, що у нас відбувається і не вірять у це. Кажуть, що прийшли нас захищати і в усьому винна Америка. Кого ви б***ь захищаєте і від кого? Ви бомбите наші будинки! Я не просив, щоб мене боронили. Ви що з глузду з'їхали, тут люди гинуть. Вони кажуть, що у нас є фашисти. Який я фашист? У мене прадід тричі в танку горів, орденоносець. Він що фашист? Я до фашизму належу дуже негативно, але які ми фашисти? Що в них у головах? Я не розумію, коли вони кажуть, що ми брати, а потім ідуть нас убивати. Хрінові ви «брати»! Якщо ви називаєте нас братами, то знайте — брат брата не вбиває. Зараз мене цікавить тільки одне – коли звідси підуть ці тварини. Тут ним не зоопарк, а Україна.

— П****и.
— П****и - це м'яко сказано. Вони гірші за тварин. Звірі вбивають тільки для харчування, а ці…

— Назвіть головну відмінність українців від росіян.
— Ми маємо яйця. Я не хочу грести всіх росіян під один гребінець, але я проти тих, що перейшли межу людяності. Розумна людина не може переходити кордон і руйнувати дома ракетами, вбивати дітей і жінок.
 
Последние новости
Мирча Луческу: «Нидерланды слабее Бельгии» Розклад контрольних матчів "Динамо" на зборі в Австрії Игорь Линник: «Важнее всего, какие выводы из этого Евро будут сделаны тандемом Шевченко-Ребров» Мирча Луческу: «По силам ли Румынии пройти Нидерланды в 1/8 финала? Да, почему бы и нет?!» Ребров вийшов на 8 місце в історичній таблиці тренерів збірної України Илья Забарный: «Просто так получилось. Это футбол» Журналіст: "Ребров - out? Для мене це питання є смішним. Нікуди він не піде з позиції головного тренера національної збірної" Ротань - про склад на Олімпіаду: "Ми розуміємо, яка ситуація у "Динамо" - вони грають матчі кваліфікації до Ліги чемпіонів, готуються" Тарас МИХАЛИК: "У збірної України будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустимо у перші 20 хвилин" Амаду Онана: «Миколенко — мой хороший друг, но в этом матче я хочу победить»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%