Сообщение #1866496 Просмотреть на стене →

СКАНДАЛ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ!

Після гри Агробізнес – Минай безпосередньо на стадіоні у суддівській кімнаті побили головного арбітра матчу Юрія Іванова. Арбітр знімає побої у поліції. Такого у нас не було уже давно.

Минай переміг 2:0. Впродовж гри арбітр дав 8 жовтих карток гравцям Агробізнеса та пенальті у ворота господарів.

За суддів юридично у нас відповідаєіталієць Лучано Лучі, а фактично Вадим Костюченко. Рухаємось далі!

Пиздило лично руководство Агробизнеса со своей охраной. А теперь вопрос: будет ли пожизненная дисквалификация или нет? Или щас быстро все свидетели пропадут, доказательства растворятся, а крыски пошуршат и дело замнут? Ну право дело, нельзя же вице-президента (и по совместительству владельца Агробизнеса) наказывать за такую шалость!
 
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%