Сообщение #1861636 Просмотреть на стене →

Iryna Gerashchenko
2 год ·

В Україні до жінок прийнято звертатися - Пані, а не баба. Затямте це! Ми не спустили образ і принижень Януковичу, Азарову, Власенку, Ляшку, список можна продовжувати безкінечно, на жаль. І вам, слуги , не спустимо. На жаль, суспільство недостатньо жорстко реагує на подібне хамство і дискримінацію.
Iryna Gerashchenko
9 год ·

На жаль, не вперше українські можновладці демонструють вульгарний, печерний сексизм.
Але вперше на моїй пам‘яті сама жінка - депутатка це виправдовує, а не засуджує . Відсутність гідності - не залежить від статі.... і слуги це демонструють щодня .
Не вперше «вибачення» політика звучать як продовження скандальних висловлювань. Але тепер позиція «як хочемо - так і розмовляємо зі своїми партійками» , не отримує рішучий протест самих партійок. Депутатки фракції СН мовчать.... Як і депутати ... .
Я висловлюю обурення і рішучий протест печерному сексизму, відвертій дискримінаціі за гендерною ознакою, яку дозволили собі керівники провладної фракції і партії. Я б щиро хотіла висловити свою підтримку жертві цих висловлювань, але вона не вважає цей бруд сексизмом...
Подібні заяви , а тим більше їх виправдовування, зводять нанівець ту велику роботу, непростий шлях , що пройшли українські жінки в боротьбі з гендерними стереотипами, нерівністю, булінгом. Це свідчення низької політичної культури, відсутності моралі і етики, неможливі в цивілізованому політичному середовищі . Ніякоі ідеології і принципів в партії влади не існує. Це набор випадкових людей в парламенті.
Заяви , що подібна лексика - це внутрішньопартійна справа, не витримують жодної критики. Бо наступним етапом стане виправдання домашнього насильства як внутрішньосімейних справ. Нові обличчя зруйнували і міф про нову політичну культуру.
Українські жінки сьогодні на рівних з чоловіками захищають територіальну цілісність і суверенітет України на фронті, воюють з епідемією коронавірусу на медичному фронті, гідно представляють українську дипломатію, є драйверами бізнесу, вони високоосвічені і інтелектуальні, сучасні , європейські, вони рівні і гідні. Вони достойні поваги, а не приниження. Ми не дамо нікому їх образити.
Р.S. Під час призначення Шмигаля прем‘єром він заявив, що він не сексист, бо в нього дві доньки...., я закликала жінок в парламенті не підтримувати цього кандидата. Жінки - слуги почали..... вітати його аплодисментами.
 
Последние новости
Ще одне посилення перед "Динамо". "Партизан" підписав захисника "Аполлона" Орбан — Реброву: «В вашей сборной очень качественные игроки. На Евро-2024 вам просто не повезло» (ФОТО, ВИДЕО) «Я надеюсь, что впереди у меня несколько успешных лет в футболе», — 34-летний Андрей Богданов Джерело: "Динамо" пропонувало "Зорі" Шепелєва або Андрієвського з доплатою в обмiн на Герреро Журналіст: "Шапаренко не дуже хоче грати в "Лаціо". Тим більше, що є ще якісь передумови для пропозиції з АПЛ" "Я б не хотів виносити на публіку те, що не має бути публічним": екс-лідер "Колоса" Богданов – про прощання з клубом Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Треба знати, за рахунок чого ми маємо перемагати на Євро-2024" Мирча Луческу: «Уверен, Румыния пройдет Нидерланды. Возможно, она даже станет чемпионом Европы» Яремчук відмовив "Трабзонспору". Відомі інші претенденти на нападника Вернидуб не оцінив півзахисника "Динамо": "Кривбас" повертає киянам непотрібного їм гравця
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%