Сообщение #1860226 Просмотреть на стене →

Готель "Дніпро" в Києві, який знаходиться на перетині Хрещатика та Європейської площі, виставили на аукціон. Стартова ціна чотиризіркового готелю, який знаходиться в держвласності, становить 80 923 400 гривень (трохи більше 3 млн доларів США)

В описі лота йдеться, що біля готелю - маса переваг: близькість до урядового кварталу, зупинок громадського транспорту, унікальні види з вікон на паркову зону Києва і річку Дніпро. Також є свій паркінг на 56 місць, 186 номерів, ресторани, бар, SPA центр і кілька конференц-залів. В цілому будівля готелю складається з 12 наземних і одного технічного поверхів, бельетажу і підвалу. Номерний фонд розташований з 4-го по 12-й поверхи. Земля під будівлею і паркінгом належать готелі на праві постійного користування.

Тим часом, за словами голови Фонду Дмитра Сенниченко, готель, який стоїть на Європейській площі, приносив державі трохи більше 10 000 гривень в місяць. Інвестиційні умови гарантують, що готель залишиться перлиною туристичного Києва, а робочі місця, які він забезпечує, що не будуть зменшуватися.

"Попередня зацікавленість інвесторів дуже велика. Це і українські, і іноземні компанії, які знають толк в готельному бізнесі і зможуть зробити з готелю Дніпро" цукерку "і принести Україні робочі місця та інвестиції. При цьому ні пандемія, ні світова криза не зменшили інтерес тих , хто зацікавлений в інвестиціях. це зрозуміло: пандемія коронавируса пройде через рік або два, а готель "Дніпро" стоїть на цьому місці вже більше 50 років. Тому це інвестиції в майбутнє! " - написав глава ФДМУ на своїй сторінці в Facebook.

Давайте скинемся всем Футволом и купим себе собственный отель. Будем там наивным иностранцам продажных женщин, кошачью мяту и рабов продавать
 
+2
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%