Сообщение #1849280 Просмотреть на стене →

Апеляційний суд Парижа присудив 40 тис. євро компенсації Фредеріку Денару — гроші повинен виплатити екс-роботодавець чоловіка. Річ у тім, що йому було нудно на роботі.

Денар подав позов проти парфумерної компанії Interparfums ще в 2016 році - і ось тепер у справі можна поставити крапку.

Француз пішов до суду через те, що він нічим не займався на роботі. Він пояснив, що його стан можна охарактеризувати як професійне вигорання, тільки від байдикування.

Денар розповів, що працював в компанії на позиції менеджера 4 роки. У якийсь момент у нього банально зникла робота - і його робочий день обмежувався замовленням письмового приладдя, пише The Telegraph. Після цього він просто сидів і чекав закінчення зміни - цей період француз описав як «падіння в пекло».

Через це у нього розвинулася депресія, через яку у Денара стався нервовий зрив. Після цього він сім місяців взагалі не з'являвся на роботі - і тільки тоді його звільнили.

Юристи компанії говорили, що чоловік взагалі ніяк не давав зрозуміти, що його щось не влаштовує і йому нема чого робити.

Денар вимагав від колишнього роботодавця 500 тис. євро. Суд вирішив частково задовольнити його позов і присудив йому 40 тис.

У Франції дійсно існує проблема звільнення співробітників через те, що влада, в спробі знизити безробіття, прийняла закони, які значно ускладнюють процес звільнення.

А Дип зачем-то кредит брал... Вот так нужно было! Изи мани
 
+1
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%