Сообщение #1808472 Просмотреть на стене →

Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що столичний голова Віталій Кличко взаємодіє з усіма мерами міст України та обʼєднує їх навколо себе, як голова Асоціації мерів, представляючи інтереси градоначальників в Офісі президента.

Про це Філатов розповів в інтервʼю «Бабелю».

«Так, у нас вождь — Віталік. Ми консолідуємося довкола нього не тому, що він мер столиці, а тому, що має бути хтось один. Він ходить туди [в Офіс президента] зі змінним успіхом. Слухають його чи ні — потрібно запитати в нього. З іншого боку, є приватні питання і Віталік не може всі їх розвʼязувати», — сказав мер Дніпра, додавши, що у міських голів є проблеми в комунікації з ОП.

За його словами, нинішня влада не дослухається до проблем мерів, а міські голови не слухають ОП — тому що в регіонах є свої проблеми. У приклад він навів конфлікт губернатора і мера Харкова і свій спір з президентом про реконструкцію Центрального міста. При цьому він додав, що ситуація може змінитися після діалогу президента з усіма мерами, який має відбутися 9 квітня.

Філатов також заявив, що мери обговорюють можливість йти на місцеві вибори з партією Кличка «Удар», яку мер Києва планує перезапустити. «Цей варіант обговорюється. Є й інші варіанти», — сказав Філатов.

Філатов розповів, що за майже рік від президентських виборів з мерами обласних центрів майже не контактували
Мер Дніпра Філатов про відносини з Офісом президента: Нас принижували і кошмарили, але ситуація змінюється
представники Офісу президента.


Интересный может получится проект. Те кто не за ЕС из-за Пороха, и разочаровавшиеся в Зеленском по областям, могут и клюнуть на новую партию, если там грамотно политтехнологи сработают. Некий римейк Партии регионов в смысле партия меров городов, выступающая за децентрализацию.
 
+2
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%