Сообщение #1804016 Просмотреть на стене →

Відзначається, що абсолютна більшість, включно з пенсіонерами, буде сидіти вдома. За порушення цього обмеження будуть введені штрафи. Людям не можна буде ходити в гості і влаштовувати будь-які заходи з тими, хто живе в іншому будинку. Крім того, дітям також не можна буде гуляти на вулиці і в парках. Будуть встановлені комендантські години.
Органи влади та волонтери будуть забезпечувати кожного пенсіонера і соціально незахищеного громадянина ліками і життєво важливими речами. В аптеки покупцям не можна буде заходити. Провізори отримуватимуть оплату і виносити медикаменти українцям, які будуть стояти на вулиці один від одного на відстані не менше 1 метра. За цим же принципом будуть працювати і маленькі продуктові магазини.
«Радикально зменшаться обсяги роздрібних готівкових розрахунків. Розрахунок в магазинах – картками. Це стане оперативним завданням для банківської системи. У кожного в кишені буде антисептик. На обличчі – маска. На руках – рукавички. Фото смішно захищених підручними засобами китайських дітей вже не будуть здаватися смішними », – йдеться в повідомленні.
На думку Варченка, громадяни будуть ставитися до виклику лікарів та інформуванні їх про свої пересування більш відповідально. Медики виїжджатимуть на виклики в протиепідемічних комбінезонах навіть на виклики, які пов’язані з інфекціями

«Право на приватність свого життя, особисті дані, таємниця пересування частково поступляться місцем і будуть підпорядковані праву громадян на життя і здоров’я. Китайці оперативно розробили і ввели систему контролю за пересуванням кожного громадянина, яка дозволяє встановити його контакти. Ця ж система контролює стан здоров’я. Це дозволяє швидко відстежувати і ізолювати епідемічно небезпечних громадян на ранній стадії. В Україні будуть використовуватися подібні системи контролю », – йдеться в повідомленні.
На вулиці будуть працювати бригади лікарів та інших служб, які будуть вимірювати температуру українців, які будуть пересуватися по вулиці, заходять в аптеки і магазини або їхати в транспорті. (с)

радикально
єсі обіцяють чуваков в шлємафонах шо хлібають кашу з катєлков сидячи на башнях танків то хай буде такий карантин треба побачити все в своєму жітті!
потім будемо внукам розказувати
єсі оні в нас будуть а ми у ніх
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%