Сообщение #1756023 Просмотреть на стене →

Володимир Саркісян
3 січня о 21:11
Знаєте, що я скажу? Є одна технологія, що спрацьовує майже безвідмовно із розумнішими і стійкішими. Це нав’язування відчуття неминучої поразки. Це найнебезпечніша отрута, бо поширюється самими отруєними. Ба більше, вдосконалюється ними, обростає додатковою, створеною ними аргументацією і емоційним забарвленням.
Коли тобі з-за стін фортеці кричать: "Здавайся, шансів немає", - ти навряд чи повіриш, навіть стрельнеш у відповідь, мовляв, згинь убоге. А от якщо побратим, що набої підносить, зітхне тобі над вухом: "Все, приплили", - ти точно відчуєш холодок у животі. Ти навіть не питатимеш, звідки він це взяв, адже віриш йому, як собі самому.
Цю технологію вперше масштабно використали проти нас напередодні президентських виборів, мовляв, шансів у Порошенка немає. І вона тоді, на жаль, спрацювала. Її трохи підкрутили ще і запустили на повну. Розрахунок правильний, як не крути: більшість людей не здатна на "спротив відчаю", на Багрянівське "як умираючи б’ються орли".
То я до чого веду? А до того, що ніякий спротив неможливий, якщо ти не віриш у перемогу. Якщо ти заздалегідь - ще куля не пролетіла - здався, опустив руки і замочив штани. Ті, хто вже відчуває себе переможеним, хто не бачить сенсу гребсти, схаменіться. Саме тут і зараз відбувається битва, якої ви із острахом лише очікуєте. Бийтеся, шанси є: якби їх не було, ви б вже валили ліс під Магаданом. А ті, хто ще не впав у відчай, допоможіть знесиленим. Але не співчуттям і вторуванням, а оптимізмом, матюком, стусаном, будь-чим, що виводить людину зі сльозливого ступору. Вони - ваш "другий номер". Іншого не буде. За першого тепер - ви.
Шанси наші не втрачені. А розбиті ілюзії завжди роблять ціль виднішою. І вилізайте з ФБ - здатних до спротиву бійців у реалі мільйони.
 
+4
Последние новости
Названа зарплата Беседина в «Ордабасы» Джерело: "Динамо" може приєднатися до телепулу - кияни та УПЛ ведуть перемовини Валентин РУБЧИНСЬКИЙ: "Ванат та Бражко просили, щоб я перейшов до "Динамо" "Динамо" вивело жіночу команду зі структури клубу та підписало договір про співпрацю з СК "Ладомир" Гравець "Партизана", з яким "Динамо" зіграє у ЛЧ, цинічно розхвалив росіян: "Їм треба чекати на повернення" "Дай Бог, щоб ми пройшли якомога далі". Форвард "Партизана" зробив заяву, пов'язану з матчем проти "Динамо" в ЛЧ Официально. «Динамо» расформировало свою женскую команду "У нас такого ніколи не було". Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка Чи потрібна Україні Олімпіада? "Динамо" солідно затарилося, де Брейне поплив, Саутгейт чемпіон «Динамо» и «Шахтер» представляют Украину в еврокубках. Я на стороне клубов», — Фомин про ситуацию с Олимпиадой
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%