Сообщение #1754427 Просмотреть на стене →

https://www.facebook.com/epifaniy/photos/a.1617050028510560/2484187925130095/
Митрополит Епіфаній
· 4 ч. ·

Найщиріші вітання нашим братам і сестрам з інших Помісних Православних Церков та християнам латинського обряду, які святкують сьогодні подію Різдва Господа нашого Ісуса Христа! Як християни, члени Єдиної, Святої, Соборної і Апостольської Церкви Христової ми радіємо разом з вами і передаємо найтепліші побажання, а також засвідчуємо свою сердечну близькість і братню любов.

Понад два тисячоліття минуло з того часу, як Ангел Господній сповістив пастирям звістку про народження Спасителя, але досі радість від неї не змарніла. Більше того – й далі, через сотні, тисячі років ця радість Різдва Христового не втратить свого значення, адже це – подія, що відбулася один раз в історії, проте яка має силу у вічності. Це величний вияв милості Божої до грішного людства, бо Єдинородний Син Божий – Господь наш Ісус Христос – заради нас, людей, і заради нашого спасіння зійшов з небес. Він спрямував нас на шлях добра й любові, благочестя й правди. Христос в давнину народився у Вифлеємі, але з того часу Він приходить для нових і нових поколінь, являючи себе в серці кожного з нас, даруючи нам віру, любов і надію.

Подія Різдва Христового – це те, що об’єднує усіх християн, незалежно від календаря, країни проживання чи національності. Тож нехай світло цього великого свята долає усі перепони і непорозуміння між людьми, прикрашає душі чеснотами християнського благочестя, а серця й вуста єднає спільною подячною молитвою!
 
+6
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%