Сообщение #1752761 Просмотреть на стене →

Анонсована зустріч президента клубу Романа Черняка і головного тренера Юрія Максимова відбулася. В ході розмови затвердили найближчі плани, окресливши цілі в УПЛ до кінця сезону 2019/2020.

Прийнято і кілька кадрових рішень. Клуб завершує співпрацю з нападниками Рубіном Хебаєм і Юрієм Коломойцем. Тренерський штаб не розраховує на цілу низку гравців, унаслідок чого вони будуть виставлені на трансфер. Мова про Зураба Очігаву, Хуанма Гарсію, Дмитра Кравченка і Тодора Петровіча. За результатами осінньої частини сезону запропоновано нові угоди Данилу Каневцеву та Денису Васіну.

Перед тренерами головної команди та селекційним відділом «Ворскли» стоїть завдання підсилитися щонайменше чотирма кваліфікованими виконавцями (першочергово – лінії півзахисту та атаки) та приділити увагу розвитку гравців дублюючого складу, які через важку працю мають довести тренерам свої претензії на гру в основному складі.

Хуанму Гарсию брали с таким понтом, что это воспитанник Барсы и тд, а он в итоге ни одного матча не сыграл. Очигава - это тоже провал, как и албанец Хебай. А больше всего скатился Коломоец - от кандидата в сборную Украины, до чувака, который вообще разучился забивать.
 
Последние новости
"Динамо" - лідер за кількістю сухих матчів у історії чемпіонату України ЗМІ: Сирота близький до переходу з "Динамо" до ізраїльського клубу Леонид Буряк: «Цыганик и еще кое-кто, слыша звон, пишут всякую гадость. У меня никаких конфликтов с Шевченко никогда не было» "За "Динамо" та за Україну". Сьогодні виповнилося 6 років легендарному святкуванню Віди та Вукоєвича після перемоги над Росією "Динамо" вирушило на тренувальний збір до Австрії з двома новачками та юним талантом з U-19 Богдан Шуст: «В прошлой эпохе Шмейхель и Шовковский выглядели прекрасно, но футбол меняется, вратари — тоже» «Ты, Тёма, что-то не в ту сторону уже ползёшь, с головой у тебя действительно непорядок», — Алиев обратился к Милевскому (ВИДЕО) «Динамо» отправилось на тренировочный сбор в Австрию (СПИСОК ИГРОКОВ) Колишня зірка "Динамо" і збірної України гратиме за новачка другої ліги? В клубі розставили всі крапки у питанні Григорий Суркис поздравил Михаила Михайлова с 65-летним юбилеем
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%