Сообщение #1741803 Просмотреть на стене →

15.11.2019 ВРП уволил судью, которая приостанавливала хозяйственную деятельность Sky Up, удовлетворив заявление об обеспечении иска:
...При цьому суддею Литвиненко О.Л. не було належним чином досліджено позовну заяву та додані до неї документи, не встановлено природу правовідносин, що виникли між позивачем та відповідачем, не враховано специфіку заявлених позовних вимог на предмет вирішення питання підсудності позовної заяви саме Баришівському районному суду Київської області, проігноровано імперативну норму ЦПК України, що регулює питання виключної підсудності цивільних справ, зокрема які стосуються договорів перевезення.

...Застосовуючи такий захід забезпечення позову, як зупинення дії ліцензії, суддя Литвиненко О.Л. фактично зупинила господарську діяльність ТОВ «Авіакомпанія Скайап», що є втручанням у діяльність товариства та заборонено законом, зокрема нормами ЦПК України, при вирішенні питання про наявність/відсутність підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

...Отже, суддя Литвиненко О.Л. перебрала на себе функції та повноваження інших органів державної влади у сфері контролю за господарською діяльністю суб’єктів господарювання та вчинила дії (зупинила дію ліцензії), які не належать до компетенції судового органу.

...Крім того, судом апеляційної інстанції під час розгляду апеляційної скарги було встановлено, що 25 червня 2019 року ОСОБА-1 звернулася до Баришівського районного суду Київської області із власноручно написаною заявою про відмову від позову у зв’язку з тим, що між нею та ТОВ «Авіакомпанія Скайап» жодних правовідносин не було і немає, вона ніколи не була клієнтом авіакомпанії. У зв’язку з відсутністю вимог до відповідача позивач просила суд закрити провадження у справі.
Там есть еще интересные моменты, с полным текстом можно здесь ознакомиться: https://precedent.ua/1631519815?fbclid=IwAR1BG6whtUg7dhGMrBYLC0Q5aYTR7txbi0vbrqXkJzZPprgNDIAu2LNToTg
 
Последние новости
"Динамо" - найбільш коректна команда, 55-й сухий матч Бущана та інше: ​​7-й тур УПЛ мовою чисел та фактів Александр Караваев: «Мы достаточно сильны, чтобы конкурировать и во внутренних турнирах, и в Лиге Европы» На матче «Динамо» — «Лацио» ожидается 10 тысяч болельщиков "Не бачу, що він може дати нам в плані футболу". Поздєєв пояснив, чому вирішив позбутися ексхавбека "Динамо" Іван ГЕЦЬКО: "Лаціо" не матиме шапкозакидального настрою у грі з "Динамо" Воспитанник «Динамо» Александр Стеценко: «Бражко для меня это вообще! Качество игры у него на уровне Лиги чемпионов» Блогер: "Ярмоленко та Буяльський не виглядають собою. Вони спалахують на 5 хвилин, а потім на 10 хвилин зникають – це вже починає бути тенденцією" Iгор СУРКIС: "Усі бояться жити у воюючій країні. Те, що Себальйос та Герреро погодилися перейти до "Динамо" – викликає повагу" Журналіст: "Найпопулярніша версія про втрату очок "Динамо" у матчі з "Рухом" - втома. Але я в неї взагалі не вірю" Вихованець "Динамо" розповів, як Маркевич "відкривав" зірок для "Металіста"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%