Сообщение #1662899 Просмотреть на стене →

— Як ви ставитесь до тенденції, що багато людей із шоу-бізнесу або людей, які до цього не цікавилися політикою, масово переходять у політику?
— Давайте побачимо, що буде. Ми ж у першому ряду. Ми купили квитки на це шоу. Давайте подивимося, як це буде розвиватися. Так працює в нормальних країнах, а ми демократія. За це гинули люди, багато, понад 10 тисяч людей. І продовжують гинути. Саме за це. За те, щоб ми з тобою могли піти, проголосувати за кого ми хочемо, змінилася влада і почала щось робити.
Не сподобається, проголосуємо за когось іншого, правда? Це дуже просто. Так працює нормальна демократія. Ну, те, що тут перегиби є, всі ці запитання, а в кого їх немає? Вони в кожній країні є. А те, що вони такі гострі і іноді сарказм, іноді сатира, до цього виникає, це просто дуже молода демократія. Нам 28 років. Це дуже мало. Те, що йдуть люди, які, як нам здається, не мають досвіду, ну, вони отримають цей досвід. Якою ціною для нас з вами — побачимо.

— Ви взагалі знайомі із Зеленським?
— Так.
— Які у вас відносини?
— Нормальні відносини. Я не назву нас близькими друзями, ми не дружили. Я не маю особистого телефону президента України, не телефоную йому з "Вова, як справи"? Так не буває. Були знайомі, ми співпрацювали. У нас були гострі якісь моменти, були м’які, класні, але тепер це не мій знайомий. І не ваш знайомий. Тепер це особа, яка представляє 40 мільйонів людей, країну під назвою Україна. На цю каденцію це тепер Україна, її представник в різних міжнародних організаціях і так далі. Не плутайте такі речі, це дуже важливо.
Тому що світ такий дивний, що завтра на цьому місці можете опинитися ви, наприклад. Або ваш знайомий, і ви будете спускатися вниз в готелі, щоб розрахуватися за номер і поїхати далі, а по телевізору будуть показувати, як ваш знайомий тримає булаву. Так буває, це нормально, нічого страшного. Але знайти в собі сили не бути хейтером, треба.
Я не голосував за цю партію і цього президента, я буду відвертим. Але це не значить, що тепер я маю ставити їм палки в колеса. Незалежно від того, за кого ми голосуємо, ми всі одна спільнота під назвою країна Україна. Незважаючи як ми сперечаємося, ми всі в одній політичній хаті і ми всі хочемо, я сподіваюся, щоб тут було чисто, було що поїсти, діти ходили до школи і так далі. Це дуже важливо. Ми можемо в цій боротьбі втратити себе.

— Як ви ставитесь до того, що Вакарчук пішов у політику?
— Я бажаю успіху. І президенту України, і депутатам цього скликання, і іншим всім людям я дуже бажаю успіху в тих справах. Тому що те, що вони будуть робити, матиме значення на мене, на моїх дітей, на моє життя, в якій країні я буду жити, скільки я буду платити за хліб, за бензин, за багато що. Чи зможу я з гордо піднятою головою йти за кордоном і так далі. Врешті-решт від них залежить, чи буде існувати моя країна в тих кордонах, які визнав весь світ, чи ні. Ось чого би я побажав і сказав.

https://tabloid.pravda.com.ua/person/5d70d329d0a70/
 
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%