Сообщение #1626186 Просмотреть на стене →

Декілька цитат від Карла-Хайнца Румменігге
Наскільки важко бути босом, але в той же час залишатися людяним? В кінці сезону Хамес попросив Вас відпустити його. Однак з економічних причин було б краще активувати опцію викупу.
Румменігге:«Так, але сама людина є для нас найважливішим фактором. Ми повинні це прийняти. Смію припустити, що в інших клубах в цьому плані все трохи по-іншому. На жаль, для багатьох футбол це в першу чергу бізнес. Але футбол не повинен перетворюватися в торгівлю людьми. У «Баварії» ми не робимо на людях бізнес. Філософія має таку ж цінність, як і люди, які стоять за нею. Ми не можемо тут говорити про цінності, а потім провертати таку угоду. «Баварія» може собі дозволити таку розкіш, чого не можна сказати про багатьох інших клубах. Ми можемо бути більш людяним і чесніше. І більшість футболістів плалят нам тією ж монетою ».

Що повинні люди говорити про Вас?
«Мене не потрібно нахвалювати. Але для мене важливо повагу. Будучи футболістом, ти хочеш, щоб уболівальники аплодували тобі. Коли ти забиваєш на очах у 70 000 уболівальників, то, звичайно, відчуваєш вибух емоцій. Ніколи не забуду, як гордий був я, коли забив свій перший гол у складі «Баварії». Зараз я хочу добре робити свою роботу за лаштунками. Але в пам'яті уболівальників будуть залишатися футболісти, а не функціонери. І це абсолютно правильно ».

Ви думаєте про своє прощання з клубом в 2021 році?
Румменігге: «Ні, попереду у нас ще багато цілей. У той же час я вважаю, що потрібно бути готовим передати справи в молодші руки. Це важливо. Саме це станеться з Олівером Каном. Я ніколи не вважав себе незамінним. Коли в 1977 році Франц Беккенбауер переїхав в Нью-Йорк, всі були єдині в думці, що зараз клуб піде на дно. Кілька місяців в команді була дивна атмосфера. Але потім все стало розвиватися по новому. З того дня я знаю: в «Баварії» немає незамінних людей ».

Ці два з половиною роки будуть для Вас найважливішим часом?
Румменігге: «У« Баварії »ми завжди ставимо перед собою найвищі цілі. Я хотів би попрощатися пройшовши через великі ворота. Потрапив я в «Баварію» через маленькі, практично проскочив. Я ставився до клубу з великим благоговінням. Йти буду з таким же відчуттям. Я завжди буду вдячний клубу за те, що мені довірили цю посаду ».


Красень!!!
#історіясвітовогофутболу #бундес #світовіЗМІ #Легендисвітовогофутболу
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%