Сообщение #1547577 Просмотреть на стене →

Cy
Mason Lemberg
9 mins ·

З кінця 90-х я цікавлюся політикою
З тих часів я не пропустив жодних важливих подій і жодних виборів, окрім президентських виборів 2010 року (які я пропустив тому, що мене не було в списку виборців, а бажання судитися, щоб голосувати за Юлю в мене не було).

На всіх цих виборах (президентських, парламентських, місцевих всіх рівнів, довиборах, перевиборах) я голосував доволі усвідомлено, будучи в змозі пояснити свій вибір.

Так от... за 20 років моєї активної участі у виборах у ролі виборця-громадянина, я не можу пригадати такого пздєца, який я бачу зараз. І ніхто не зможе.

На кожних виборах були срачі, був поділ між своїми зі схожою ідеологією (на той момент так здавалося), наприклад: Народний рух-ПРП, Удовенко-Костенко-Марчук, Наша Україна-БЮТ-Пора, Ющенко-Яценюк-Тимошенко, БЮТ-Удар-Свобода.
Тобто, умовно прозахідні виборці, до яких я належав, ділили свої голоси між цими суб'єктами політичних процесів, а ці суб'єкти конкурували за прозахідного виборця, намагаючись довести, що вони найкращі.

АЛЕ
Я не пам'ятаю такого і такого точно не було, щоб всі разом, об'єднавшись в одному пориві з ригами, комуністами і путіним нещадно і якимись абсолютними фантазіями і домислами мочили ТІЛЬКИ ОДНОГО конкурента, яким є проукраїнський і прозахідний президент Порошенко.
Порошенко, Ппорошенко, Порошенко, Порошенко.

А для цих гідних голосувальників загрози ригів більше нема? Загрози Юлі і Зеленського? Путіна нема? Війни нема?
Чому тільки Порошенко в словах, на фотошопах, в брехні?

Сидять 10-ро іпланів в студії каналу і цілу передачу поливають лайном Порошенка. Цілу блть двохгодинну передачу звучить ОДНЕ ПРІЗВИЩЕ в негативному контексті.

І це не прізвище людини, яка ввела війська в Україну, вбиває українців і анексувала значну частину території.

Це прізвище людини, яка відвоювала 2/3 Донбасу, відновила розкрадену армію з нуля, здійснила курс на інтеграцію ЄС та НАТО і відновила вбиту економіку до довоєнного рівня.
А головне навіть не те, що у всіх їхніх словах і критиці не звучить слово Путін (для них не існує війни, для них не існує ворога), головне - в їхніх словах немає МАЙБУТНЬОГО, бо єдина ціль їх усіх, як і ціль путіна - прибрати Порошенка, неважливо як і хто і не важливо що буде далі.

Але хрін вам.


По мотивам недавнего шабаша на 1+1.
И таки да. Со всех рупоров мочат ПП :)
 
+6
Последние новости
Главный тренер «Эвертона»: «Надеемся, что Миколенко вернется к следующему матчу» «С «Ференцварошем» любой команде будет нелегко», — главный тренер «Тоттенхэма» о сопернике «Динамо» Йожеф Сабо: «Спартак» уступал по классу киевскому «Динамо». Команда Лобановского была лучшей в Европе» Колонка Александра Липенко. Надежные часовые динамовских ворот 6 октября. В 1975-м году «Динамо», обыграв мюнхенскую «Баварию», стало обладателем Суперкубка УЕФА! (ВИДЕО) "Динамо" зіграє з "Кривбасом" у білій формі Ігор Костюк провів ювілейний матч біля керма "Динамо" U-19 Рівно 49 років тому "Динамо" обіграло "Баварію" та завоювало Суперкубок Європи «Буряк говорил, что в спартаковский футбол он мог бы и 40 лет играть», — бывший пресс-атташе «Спартака» Александр Алиев: «Хочу обратиться к молодым украинским игрокам «Динамо» и «Шахтера»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%