Сообщение #1547107 Просмотреть на стене →

https://censor.net.ua/ua/n3114403

Турчинов: Міцна сім'я стає ключовим фактором національної безпеки України. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Це страшні цифри, але не вони визначають небезпечну демографічну кризу в нашій країні. Так, у 2018 році в Україні народилося 335 тисяч немовлят, а пішли з життя - 587 тисяч осіб. Тобто, за рік українців стало менше на 252 тисячі. І ця чорна тенденція щороку тільки погіршується", - наголосив Секретар РНБО України, додавши, що згідно зі статистикою, в 2018 році народжуваність в Україні впала на 7% порівняно з минулим роком, а "кількість перерваних вагітностей тільки в офіційних медичних закладах щороку становить більш як 100 тисяч!".

Турчинов наголосив, що до цієї статистики додаються "міграційні цунамі, що "вимивають" з країни величезні інтелектуальні і трудові резерви". "Внаслідок цього у рейтингах країн з найстрімкішим скороченням працездатного населення Україна посіла перше місце, а за показниками старіння - 29 місце у світі", - зазначив він, підкресливши, що скорочення населення стає для нашої країни одним з головних факторів, що загрожує не просто національній безпеці, а й самому існуванню нашої нації.

"Створення умов для повноцінного існування та захисту сім'ї, сімейних цінностей, підтримки і виховання дітей - один з головних пріоритетів відповідальної країни, який у нас, на жаль, перебуває далеко не на першому місці", - сказав Секретар РНБО України.

На його думку, одним з інструментів захисту сім'ї та сімейних цінностей може стати створення державної інституції, "що опікується цим питанням, забезпечує планування та реалізацію масштабних державних програм щодо сімейної підтримки, створення умов для народження і виховання дітей".

"Розвиток і захист інституту сім'ї мають стати пріоритетом державної політики та ключовою складовою стратегії національної безпеки України", - сказав О. Турчинов, висловивши переконання, що всі ці завдання необхідно реалізовувати, "зберігаючи визначений для країни стратегічний пріоритет європейської та євроатлантичної інтеграції, допомагаючи іншим країнам ЄС зберегти християнський фундамент, що свого часу став основою їхнього розвитку і безпеки".
 
Последние новости
Названа зарплата Беседина в «Ордабасы» Джерело: "Динамо" може приєднатися до телепулу - кияни та УПЛ ведуть перемовини Валентин РУБЧИНСЬКИЙ: "Ванат та Бражко просили, щоб я перейшов до "Динамо" "Динамо" вивело жіночу команду зі структури клубу та підписало договір про співпрацю з СК "Ладомир" Гравець "Партизана", з яким "Динамо" зіграє у ЛЧ, цинічно розхвалив росіян: "Їм треба чекати на повернення" "Дай Бог, щоб ми пройшли якомога далі". Форвард "Партизана" зробив заяву, пов'язану з матчем проти "Динамо" в ЛЧ Официально. «Динамо» расформировало свою женскую команду "У нас такого ніколи не було". Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка Чи потрібна Україні Олімпіада? "Динамо" солідно затарилося, де Брейне поплив, Саутгейт чемпіон «Динамо» и «Шахтер» представляют Украину в еврокубках. Я на стороне клубов», — Фомин про ситуацию с Олимпиадой
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%