Сообщение #1538713 Просмотреть на стене →

https://www.brd24.com/news/a-70311.html

Облиття зеленкою Вілкула - обрано запобіжний захід представнику "Національного корпуса"
Мешканець Бердянська 1985 року народження провів ніч в міськвідділку поліції. Олександру Солощенку інкримінують ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років

З ранку під будівлею суду зібралось до ста чоловік на підтримку підозрюваного. До зали суду правоохоронці пропустили декілька десятків активістів.

Розглянувши справу, враховуючи не тяжкість злочину, підозрюваний постійно проживає в Бердянському і має малолітню дитину, Суд ухвалив відпустити бердянця під особисте зобов'язання на 60 діб.

На початку березня 2014 року, коли лучшиє люді Донбаса (у Бердянську) оголосили про черговий мітинг біля мерії, пройшла інфа, що саме на цьому мітингу будуть захоплювати та встановлювати "народну владу". З їхнього боку була сотня-півтори похмурих людей невідомого походження, звісно, багато галасливих жінок та бабок, аби штурмувати кордон міліції, та хз де хто з організаторів перебував, щоб одразу наводити новий порядок у будівлі мерії.

З нашого боку десь 25-30 офісного планктону та фрилансерів, стільки ж студентів та старшокласників, для яких це було більше забавка, аніж серйозна справа, та лише з п'яток чуваків, що розумілися на таких речах.

Зараз уже сотня на судовій справі проти активіста.

А тоді, якби підприємець-опортуніст, який хотів на хвилі Майдану стати мером, не підігнав би весь виробничий персонал м'ясокомбінату, то хз, якби все завершилося, адже мер-сепар, усе місцеве силове керівництво адепти руского міра, а міліція завжди з народом, як виявилось при захопленні установ на Донбасі.
 
+2
Последние новости
Названа зарплата Беседина в «Ордабасы» Джерело: "Динамо" може приєднатися до телепулу - кияни та УПЛ ведуть перемовини Валентин РУБЧИНСЬКИЙ: "Ванат та Бражко просили, щоб я перейшов до "Динамо" "Динамо" вивело жіночу команду зі структури клубу та підписало договір про співпрацю з СК "Ладомир" Гравець "Партизана", з яким "Динамо" зіграє у ЛЧ, цинічно розхвалив росіян: "Їм треба чекати на повернення" "Дай Бог, щоб ми пройшли якомога далі". Форвард "Партизана" зробив заяву, пов'язану з матчем проти "Динамо" в ЛЧ Официально. «Динамо» расформировало свою женскую команду "У нас такого ніколи не було". Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка Чи потрібна Україні Олімпіада? "Динамо" солідно затарилося, де Брейне поплив, Саутгейт чемпіон «Динамо» и «Шахтер» представляют Украину в еврокубках. Я на стороне клубов», — Фомин про ситуацию с Олимпиадой
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%