Сообщение #1537143 Просмотреть на стене →

https://www.theguardian.com/football/2019/jan/28/chelsea-investigated-fifa-more-than-100-players
У цьому місяці клуб підписав Christian Pulisic від Borussia Dortmund за 58 мільйонів фунтів стерлінгів, хоча він і не приєднається до них до літа, і до кінця сезону вони взяли у оренду Гонсало Ігуаіна гравуя J Ювеетуса з правом викупу
"Челсі" заперечує, що ці кроки є реакцією на загрозу заборони
трансферів
Fifa, яка заявила, що не може коментувати поточні розслідування, активізувала свої спроби регулювати трансферти шляхом запровадження TMS у 2010 році, а її прагнення до цих справ випливає з рішучості допомогти захистити дітей від потенційної експлуатації та торгівлі людьми.
Fifa розслідувала Барселону , Реал Мадрид та Атлетико Мадрид за порушення, пов'язані з підписанням неповнолітніх, і кожному з іспанських клубів було введено заборону на перехід на два вікна, хоча Real подавав лише один після успішного звернення до Cas . Челсі входить до п'яти клубів Прем'єр-ліги, які зараз знаходяться під розслідуванням, і в світі їх більше.
Французький розслідувальний сайт Mediapart повідомив у листопаді минулого року, як частина футбольних витоків, про те, що ФІФА намагатиметься заборонити «Челсі» на чотири вікна, а також штраф у розмірі 500 000 швейцарських франків. Він також повідомив, що передбачені клубом злочини пов'язані з вербуванням 19 неповнолітніх, у тому числі 14 незаконно переданих. Саме після цього «Челсі» зробила свою заяву в листопаді. Не виключено, що номери гравців Mediapart були отримані на ранній стадії розслідування, швидше за все, у TMS. Альтернативно, вони могли б стосуватися найбільш серйозних передбачуваних порушень Челсі. The Guardian розуміє, що TMS наполягає на тому, щоб Atlético отримав заборону на чотири вікна, але дисциплінарний комітет має останнє слово щодо санкцій.
Fifa встановила принцип, який говорить, що системне порушення правил має спричинити ембарго на передачу, незалежно від кількості неповнолітніх. Кількість справ впливає на тяжкість санкції. Також зрозуміло, що ФІФА турбується, що заборона на одне вікно не створює шкідливих наслідків і може бути оброблена з достатнім плануванням.
ФІФА розглянула 183 справи гравців у своєму остаточному рішенні проти «Атлетико»; 153 буде підтверджено. Цифри «Атлетико» були частково завищені партнерством з китайською компанією «Далянь Ванда Груп», що призвело до того, що багато китайських гравців приїхали тренуватись у своїй академії. Барселону визнали винними у порушенні правил реєстрації 31 неповнолітніх; У справі Реала було досліджено 39 з 70 осіб. Cas підтвердив 37 обвинувальних вироків.(с)
#історіясвітовогофутболу
#АПЛ
#світовіЗМІ
 
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%