Сообщение #1534349 Просмотреть на стене →

- До закриття трансферного вікна ще достатньо часу. Які ще позиції можуть бути підсилені?

- Форвард – це була найголовніша позиція, яка обов'язково мала бути підсилена. Тому що у нас є нападники, але вони молоді, і ми не можемо передбачити, коли вони заграють. До того ж, потрібно враховувати, що у Бєсєдіна є певні проблеми з гомілкостопом, і цілком можливо, що йому доведеться робити операцію. Якщо це станеться, то він випаде на 3-4 місяці.

Я думаю, що ми не будемо зупинятися на цьому підписанні, і, можливо, нам вдасться ще когось або придбати, або орендувати з правом викупу. Завдання ми ставимо серйозні, тому повинні бути укомплектовані також серйозно. Що стосується інших позицій, Олександр Хацкевич не заявляє, що нам хтось гостро необхідний, у цілому ми укомплектовані. Але якщо дивитися на вік футболістів, то це викликає побоювання.

Достатня кількість молодих футболістів поїхали на збір із першою командою, що у мене викликає повагу до тренерського штабу. Але питання в тому, коли вони заграють і дадуть те, чого ми від них хочемо. Це і результат, і якісний футбол. Але якщо ми не будемо цього робити, то вони і не заграють ніколи. Тому футболісти, яких ми запрошуємо, повинні бути і сьогодні сильнішими, і в перспективі приносити значно більше користі, ніж молоді хлопці, які можуть стати сильними завтра.

Ніхто ж не міг подумати, що ті ж Шапаренко та Миколенко у такому юному віці заграють у першій команді «Динамо». А сьогодні, як я розумію, тренер не представляє гру в обороні без Миколенка. Ось так молоді повинні рости. Але, звісно, ми залишаємося на ринку. Якщо хтось нам підійде – будемо підсилюватися.

Багато писали і про інших нападників, але ми цілеспрямовано працювали конкретно по Солю. Ми багато працювали, і я в тому числі, і футболіст також дуже хотів грати в «Динамо». Це викликає у мене величезну повагу. Нам було непросто домовитися з нідерландським клубом. Але коли ми продаємо футболіста, теж хочемо заробити більше, а хтось хоче купити дешевше. Це нормально, це ринок. На це ніхто не ображається, і всі вели себе досить цивілізовано і спокійно.

Игорь Михалыч обещает еще трансферы
 
+1
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%