Сообщение #1518184 Просмотреть на стене →

Провал в прокате таких лент, как «Врата рая»

Епічний вестерн на 3 год. 40 хв., первісний бюджет перевищили в чотири рази:
As an example of Cimino's fanatical attention to detail, a street built to his precise specifications had to be torn down and rebuilt because it reportedly "didn't look right." The street in question needed to be six feet wider; the set construction boss said it would be cheaper to tear down one side and move it back six feet, but Cimino insisted that both sides be dismantled and moved back three feet, then reassembled

Вулицю ковбойського міста, яку збудували за детальним описом, довелося знести, тому що за думкою режисера вона "не виглядала належним чином". Вулиця мала бути на 2 метри ширше. Головний зі зведення декорацій сказав, що дешевше знести один бік вулиці та посунути його на ці два метри, але Чіміно сказав, що треба розібрати будівлі по обидві сторони та посунути кожну на метр.

Хоча це вже могли журналісти вигадати.
 
Последние новости
Воспитанник «Динамо» Александр Стеценко: «Бражко для меня это вообще! Качество игры у него на уровне Лиги чемпионов» Блогер: "Ярмоленко та Буяльський не виглядають собою. Вони спалахують на 5 хвилин, а потім на 10 хвилин зникають – це вже починає бути тенденцією" Iгор СУРКIС: "Усі бояться жити у воюючій країні. Те, що Себальйос та Герреро погодилися перейти до "Динамо" – викликає повагу" Журналіст: "Найпопулярніша версія про втрату очок "Динамо" у матчі з "Рухом" - втома. Але я в неї взагалі не вірю" Вихованець "Динамо" розповів, як Маркевич "відкривав" зірок для "Металіста" "Динамо" - "Лаціо": історія зустрічей у єврокубках Игорь Суркис: «Динамо» набрало хорошую форму. В матче с «Лацио» вижу единственный желаемый результат — победу» "Була розмова із Суркісом". Бєсєдін про вiдхід з "Динамо", бажання повернутися до збірної, нинішню команду киян та інше Еще один нападающий «Лацио» под вопросом на матч с «Динамо» Андрей Воробей: «У «Динамо» реально есть шанс поймать защиту «Лацио» на контратаке»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%