Сообщение #1518160 Просмотреть на стене →

2panch (20.12 в 15:37) № 1517996
Отсутствие серьёзных массовых межнациональных конфликтов казахов с представителями корейской, татарской, киргизской, узбекской и других народностей, имеющие в Казахстане многочисленные диаспоры, а также полное отсутствие конфликтов с русскими, украинцами, белорусами и немцами после 1991 года скорее доказывает низкий уровень националистических идей у казахов в отличие от соседних среднеазиатских республик. Такой уровень толерантности и терпимости казахского народа объясняется длительным проживанием в многоконфессиональной и многонациональной стране, также большим процентом казахов владеющих вторым языком помимо родного казахского языка, а также большим процентом этнических казахов, не владеющих казахским языком (с)
Смуз мабуть все це підтвердить...
-----------------------------------------
Ще вчора хотів написати, але через ефективні нараду забракло часу.

http://russian7.ru/post/novouzenskaya-reznya-v-kazakhstane-leto/

І такі погроми переважно кавказців, але разом із ними росіян / українців спалахували в менших масштабах до 91-92 р.р.

З місцевим жанаозенцем бухали, який як раз був студентом у ці роки. Казав, що для погромів переважно приїжджали з аулів, бо етнічні казахи-містяни добре зналися з тими, кого потрібно було громити.

Компанія збиралася, брала арматуру та таке все, просто йшла вулицею та вираховувала хати та квартири неказахів за вбранням та ремонтом, тому що заможно переважно жили саме чеченці та дагестанці, вони тримали ринки, склади, генделі. Інколи діставалось росіянам / українцям, вони переважно керували всякими департаментами на нафтвидобутку, де не можна було знайти місцевих із потрібною освітою.

Часто просто вигоняли з хати, інколи навіть просто говорили по душам, але багато, звісно, гуртом пиздили, іноді навіть із дахів багатоповерхівок скидували, але то зовсім край був. Той чувак казав, що почав за якогось із російсьских чи українських робітників заступатись, його також потягнули на дах. Там тримали за ноги, лякали, але потім сказали, що, мовляв, ти свій, тому помилуємо, але з урусами щоб не знався.

Такі хвилі майже по всьому півдню та заходу пройшли, потім декомунізація на початку 90-х і зараз Абішевич може всім розказувати, що єдність народів та все таке )
 
Последние новости
Воспитанник «Динамо» Александр Стеценко: «Бражко для меня это вообще! Качество игры у него на уровне Лиги чемпионов» Блогер: "Ярмоленко та Буяльський не виглядають собою. Вони спалахують на 5 хвилин, а потім на 10 хвилин зникають – це вже починає бути тенденцією" Iгор СУРКIС: "Усі бояться жити у воюючій країні. Те, що Себальйос та Герреро погодилися перейти до "Динамо" – викликає повагу" Журналіст: "Найпопулярніша версія про втрату очок "Динамо" у матчі з "Рухом" - втома. Але я в неї взагалі не вірю" Вихованець "Динамо" розповів, як Маркевич "відкривав" зірок для "Металіста" "Динамо" - "Лаціо": історія зустрічей у єврокубках Игорь Суркис: «Динамо» набрало хорошую форму. В матче с «Лацио» вижу единственный желаемый результат — победу» "Була розмова із Суркісом". Бєсєдін про вiдхід з "Динамо", бажання повернутися до збірної, нинішню команду киян та інше Еще один нападающий «Лацио» под вопросом на матч с «Динамо» Андрей Воробей: «У «Динамо» реально есть шанс поймать защиту «Лацио» на контратаке»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%