Сообщение #1488055 Просмотреть на стене →

"Культура, що наразі склалася, диктує нам, що прийнятними можуть бути лише висновки певного роду - наприклад, білий колір шкіри або мужність обов'язково повинні бути проблемою. І боротьба з проявами соціальної несправедливості ставиться вище за об'єктивну правду", - додає дослідник.

Проте автори експерименту кажуть, що їх репутація в науковій спільноті зруйнована - і самі вони не чекають ні на що хороше.

Богоссян впевнений, що його звільнять з університету або покарають якось по-іншому. Плакроуз побоюється, що тепер її можуть не взяти в докторантуру. А Ліндсі каже, що тепер точно перетвориться в "академічного вигнанця", для якого закритим буде шлях як до викладання, так і до публікації серйозних наукових робіт.

Між тим, усі троє згодні, що їхній проект себе виправдав.

"Ризик того, що упереджені дослідження і надалі будуть впливати на освіту, ЗМІ, політику і культуру, для нас набагато страшніший за будь-які наслідки, з якими можемо зіткнутися ми самі", - каже Джеймс Лінді.

Наукові журнали, де були оприлюднені псевдонаукові роботи, пообіцяли прибрати їх зі своїх сайтів, проте більше ніяк не коментували скандал. (с)

насправді це вирок
аргументований вирок всьо цьому
вся ця дендерно расова орієнтованість виходись щось потіпу поднятія целіни в совдепії і прочєй обязатєльной зарніци для поднєвольних

 
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%