Сообщение #1388950 Просмотреть на стене →

Cy
Олександр Данилюк
6 hrs ·

Success story: Реформа, яка реально працює...

Рік тому ми запустили онлайн Реєстр автоматичного відшкодування ПДВ. Крок, що був позитивно оцінений українським та іноземним бізнесом та визнаний одним з найбільших антикорупційних кроків минулого року.

Багатьом цей крок був невигідний, адже прозорість завжди заважає схемам. Не зважаючи на великій опір, ми запустили реєстр і він працює. Бізнес вчасно та регулярно отримує свої кошти та може краще планувати свою роботу. Зараз майже 90% заявок відшкодовується у 30 денний термін. Раніше підприємці змушені були платити хабарі, щоб отримати свої кошти і ще невідомо було, коли можна було очікувати на відшкодування. Місяць, два, три, півроку… Зараз зовсім інший підхід.

За час роботи нового порядку відшкодування ПДВ бізнесу було відшкодовано майже 127 млрд. грн.

Це великий крок, який підвищив довіру бізнесу, покращив інвестиційний клімат та позитивно вплине на майбутні рейтинги Paying Taxes і Doing Bussiness. Сьогодні майже кожна зустріч бізнесу починається з подяки від тих, хто нарешті може розраховувати на вчасне та регулярне повернення своїх коштів. Звичайно, що будуть спроби гальмувати реформу або відновити стару систему. Але я переконаний, що ні бізнес, який відчув, що таке справедлива система, ні Мінфін не дозволить цього зробити.

Наступне завдання - відновити справедливість для бізнесу щодо "старих боргів". Мінфін знайшов рішення, як це зробити. Спільно з бізнесом та екпертами напрацював законопроект 7518, який передбачає прозорий та зрозумілий порядок відшкодування заявок, внесених до Тимчасового реєстру. Законопроект є важливим для бізнесу, що працює, інвестує та створює робочі місця в Україні. Позицію Мінфіну та Уряду підтримав Президент. Очікуємо ухвалення народними депутатами.
 
+3
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%