Сообщение #1367576 Просмотреть на стене →

Комітет арбітрів ФФУ прокоментував дії головного рефері матчу Верес – Динамо (3:1) Олександра Дерда.

Про вилучення Ротаня. Гравець гостей скоює порушення в ситуації зриву очевидною гольової можливості, починаючи затримувати футболіста Куліша ще за межами штрафної площі. Тим самим він уповільнює його просування до воріт, продовжуючи при цьому порушувати Правила вже всередині штрафної площі. Технічна санкція у вигляді пенальті та дисциплінарна санкція у вигляді ЧК були правильними тому, що це відповідає вимогам зазначеним у циркулярі ФІФА, згідно яких арбітр повинен контролювати в таких випадках наступне: чи мав захисник бажання та намір зіграти в м’яч або він здійснює навмисну затримку проти суперника спрямовану на перешкоджання суперникові реалізувати можливість забити гол.

Это какая-то параллельная реальность :-)))
Где логическая связь между первым выделенным фрагментом и вторым???? И как же "циркуляр" о недопустимости тройного наказания???
Это из серии: мяч должен прыгать потому что он белый....
Ну как, сука, людей с врождённым слабоумием допускают к руководящим постам и почему вообще они имеют возможность свободно передвигаться без сопровождения медицинского персонала? А если им в руки оружие попадёт, кто за это отвечать будет?
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%