Сообщение #1357972 Просмотреть на стене →

Але є і ряд негативних моментів:

1. Спад кар’єри. Останні сезони для Самбрано були доволі негативні. В Греції він мав проблеми із головним тренером. Не зміг себе знайти у Казані. В "Шальке" на нього покладали великі сподівання, але вони виявилися марними. Мало що вийшло і в Росії. В Греції захисник мав проблеми із тренером. Тренерському штабу "Динамо" потрібно буде дуже багато попрацювати, щоб реанімувати кар’єру Самбрано.

2. Латиноамериканці погано приживаються в Києві. В "Динамо" вже виступали бразильці, аргентинці, колумбійці… Тепер може з’явитись і перуанець. Поки, за виключенням деяких бразильців, - все мимо каси. До того ж, Олександр Хацкевич є прихильником дисципліни, а до гравців із цих країв потрібно шукати індивідуальний підхід.

3. Підключення до атак. Самбрано доволі слабкий при стандартах біля чужих воріт. Не особливо вміє підключатися до атаки. За весь час забив тільки декілька м’ячів. Особливо якісного першого пасу чи вміння починати атаки я у нього теж не бачу.

4. Вік. Влітку Самбрано виповниться 29-ть. Тобто, його підписання –це білет в один бік. Навряд чи навіть теоретично може йти мова про подальший продаж.

5. Травми. В "Динамо" за час роботи Хацкевича і так дуже багато травм. Майже всі провідні гравці вже встигли побувати в лазареті. Самбрано теж періодично є клієнтом лікарів.

6. Грубий гравець. Перуанський захисник заробляє багато жовтих карток, трапляються вилучення. Інколи грає невиправдано грубо, не справляється із емоціями. 50 "гірчичників" у 135 матчах в Німеччині говорять самі за себе. В складі ПАОКа у восьми матчах заробив 4 жовті картки та одне вилучення.

Резюмую. На мій погляд, мінусів більше, ніж плюсів. Але всі прекрасно розуміють, що час гучних та дорогих трансферів вже минув, потрібно вчитися бути ефективним в роботі із "збитими льотчиками", вільними агентами та футболістами із не зовсім футбольних країн. Загалом у Самбрано є всі якості, які відповідають філософії та баченню футболу Олександра Хацкевича. Потрібно тільки привести фізичний стан гравця у норму та знайти підхід (мотивацію) до футболіста. В короткостроковій перспективі, враховуючи рівень сьогоднішнього чемпіонату, досвід гравця Самбрано допоможе "Динамо" (конкуренція). Але у довгостроковій перспективі потрібно думати більше ширше, не забуваючи про розвиток Дениса Попова.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%