Сообщение #1356215 Просмотреть на стене →

2AG (21.01 в 23:27) № 1356206
-----------------------------------------
Команда, яка володіє м'ячем повинна пройти 10 ярдів за 4 спроби. Якщо вдалось, то далі проводить те ж саме з наступними 10 ярдами, поки не дійде до залікової зони суперника. Якщо не вдалось пройти 10 ярдів за 4 спроби, то м'яч віддається супернику.

М'яч можна рухати вперед за допомогою пасу від квотербека або за рахунок виносу. Пас - це коли КБ кидає м'яч по повітрю своєму партнеру, той його ловить і фіксує в момент падіння на поле (якщо його збили). Зловивши м'яч він також може бігти в напрямку залікової зони, доки його не зупинять або доки він у неї не забіжить з м'ячем.

Винос - це коли КБ віддає овального чюваку поряд із собою, який намагається пронести м'яч як можна далі. Також квотербек може пронести м'яч сам.

Якщо я правильно розумію, то винос - це технічно той же пас, просто на дуже коротку відстань. Просто для виносу і пасу використовують гравців різних позицій. Уміння одних заточені на те, щоб швидко бігти уперед і там зловити м'яч у повітрі і приземлитись, зафіксувавши його, а інші повинні вміти бігти вперед крізь стіну захисників.

Щоб заробити очки футбольний снаряд треба або занести у залікову зону (неважливо через пас чи винос) - це Тачдаун. Або пробити по воротам – філдгол. При ТД команда отримує 6 очок. Філдгол - 3. Після ТД команда може заробити додаткові 1 або 2 очка. Щоб заробити 1 - б'ють по воротам з 20 чи 30 ярдів. Щоб заробити 2 - треба занести ще один ТД за одну спробу. В 99% команди обирають перший варіант.

Це основне.

Важливий момент. Якщо при пасі гравець команди, яка захищається перехопить м'яч у повітрі, то він віддається супернику. Це інтерсепшн. Це все ускладнює. Тобто к'юбі повинен не просто кинути м'яч у напрямку своїх партнерів, які бігають, як дураки по всьому полю, а й зробити це так, щоб випадково його не перехопив суперник.

Також перехоплення може бути у випадку, якщо КБ виронить м'яч при розіграші або якщо його виб'ють у нього з рук. Це грубо, є ньюанси. Точніше скажуть ті, хто дивиться футбол довше.
Звідси і часті випадки, коли к'юбі не маючи варіантів і знаходячись під тиском кидає його за лінію поля.

#NFL #НФЛ
 
+3
Последние новости
Лідер другої ліги підписав вихованця "Шахтаря" та "Динамо" Дмитрий Михайленко: «Михавко выделяется своей мощью. Пономаренко? Думаю, Шовковский даст ему шанс» "Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%