Сообщение #1336497 Просмотреть на стене →

Якщо про такі прості побутові речі говорити, то це перше, що кинулось мені у очі, коли я вперше побував у європі: скрізь стовбчики на тротуарах, скрізь прокладені лінії: в магазинах, в каси, на таксі і так далі. Скрізь полісмени, які тебе з цієї лінії покличуть. Ніяке таксо без черги не влізе за пасажиром або в поворот не зі свого ряду – бо це або штраф або ж пізди від колег.

І вже через кілька років після постійних подорожей ти розумієш і бачиш, що можна і треба жити по-іншому. І можна сміття сортувати. І батарейку прикрутити. І десь світло вимкнути. І лампочку економочку повістити. Сміття в карманах я і так років 15 ношу.

І от якщо зараз Пєтя, наприклад, скаже, що ми за сміття будемо штрафувати або робити автоматичну фіксацію порушень ПДР, то тут і почнеться ниття і скиглення простого народу, якого влада убиває. І повилазять тобі юлє-алєжи; І почнуть розповідати, що а як ви докажете, шо я за рульом, а якщо мені нада, а шо таке, а чо я маю давати права - всі мєнти бастарди і так далі. Звісно ж до вас десь почнуть доходити якісь фрази чи уривки про бариг і злочинну владу )

Ще раз. Проблем багато. Роботи дофіга. Все, можливо, заповільно, але далеко не так погано, як про те розповідають 4 роки професійні мітінгарі під ВР і на банковій.

Самі подумайте не буває так, що мітінги останні роки проходять перманентно: злочинна влада, бариги, корупціонєр, імпічмєнт, зубожіння, офшори, убиває країну – а на виході. Пшик. Просто ніхуя. Нуль. Де ж те невдоволення людей?
В останнє воно було в 2004 і 2014 роках. От коли буде щось подібне тоді ви зрозумієте - злочинна влада довела.

Я скажу коли це може бути. Якщо риги виграють вибори у парламент. Швидше за все їх просто нахуй винесуть. Достатньо якійсь гєпі, допі або шуфричу вилізти з нори і закатати пєсню з неправильною тональністю. Винесемо нахуй.
От тоді ви відразу зрозумієте – да в країні щось стало дійсно не так. Тепер це дійсно видно. І це не лише постійне нагнітання у ЗМІ.
 
+14
Последние новости
Гравці "Динамо" запалюють в Ізраїлі: як Сирота та Діалло забили голи в чемпіонаті П'ять гравців "Динамо" - у складі молодіжної збірної України на матчі з Англією та Сербією Олег Федорчук: «При игре головой Герреро мне напоминает Реброва» Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%