Сообщение #1330043 Просмотреть на стене →

Цей закон був прийнятий у США ще до Другої світової війни, в 1938 році. Його прийняття стало перш за все реакцією на посилення лобізму і пропаганди з боку держав, що зараховували Америку до числа своїх потенційних ворогів. Американська влада тоді була головним чином націлена на націонал-соціалістичну Німеччину, яка за кілька років до початку Другої світової війни посилено намагалася вплинути на формування громадської думки в США. Це відбувалося, наприклад, через Німецько-американський союз або комітет "Америка перш за все", створений для організації кампанії проти залучення США у війну.
Попри свою назву, "Акт про реєстрацію іноземних агентів" спрямований не проти шпигунів або агентів іноземних держав, а проти людей і організацій, які за завданням і фінансової підтримки інших країн намагаються впливати на формування громадської думки в США. Це може відбуватися, наприклад, через лобізм або поширення певної інформації, включаючи фейкову.
 
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%