Сообщение #1312880 Просмотреть на стене →

Cy
Андрій Фріл
8 hrs ·

Їду з Вільнюса у Ригу на аатобусі і ледь не плачу.
Ми купили квитки по 8 євро, бо пізно купляли, взагалі вони коштують 5 євро, але друзі нещодавно купляли по 3. Плюс ще тут буває купа акцій і за 0,5-1 євро реально придбати квиток.
Їхати- 4 години.
Зручні крісла, багато простору, екрани з фільмами, музикою, вайфай, чистий туалет, безлімітна кава та чай- їдеш із задоволенням.
Чому у нас такого немає? Чому у нас за такі гроші ти можеш максимум розраховувати на грьобану маршрутку з абсолютною відсутністю сервісу? Чому на Польскібасі їздить майже вся центральна Європа, а у нас фіг доїдеш з Франика у Львів, а якщо поїдеш-то пожалкуєш, бо там дорога як після бомбардувань? Попит-то у нас є! Так, я знаю, що у нас їздять умовні Еколайнс-але в першу чергу мені б хотілося, щоб можна було спокійно доїхати з Черкас в Чернівці, приміром, а вони їздять переважно у Польщу, і т.д.
У когось пару років тому читав: мовляв, на сході впевнені, що на заході вбивають за російську мову, моляться на Бандеру і всі у вишиванках, а на заході думають, що на сході-терикони, портрет путіна в кожній квартирі і шматок вугілля на обід і причина в тому, шо люди просто не були в тому чи іншому місті. Десятиліттями живуть в одній країні і не вибираються з дому.
А як людям доїхати нормально з одного українського міста в інше? Так, щоб квиток коштував менше, ніж пенсія, і з комфортом? Та ніяк. Сидіть вдома і нема чого рипатись. Ач, які- подорожувати вони захотіли, ага.
І я впевнений, що гроші виділяються і можна було б вже 300 раз домовитись і з європейськими перевізниками, і відкрити якось свого, але все крадуть. І що робити? Я не вивчав питання, але думаю, що ситуація така сама як з ікеєю чи райанейром.
P. S. Був фанатом блаблакару, поки під час однієї поїздки ми не потрапили у затор біля Одеси. Пам'ятаєте, в кінці серпня? Так от водій просто об'їхав затор по зустрічній (це десь півгодини) Я ледь не посивів, сіріослі (серйозно). Хай порятує нас святе сокіабле і боженька пошле нам фліксбаси, люксекспреси, і прочая, прочая.

Кстати, да.
Ниша ведь не занята пока.
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%