Сообщение #1266665 Просмотреть на стене →

Позови до ЄСПЛ через Крим і Донбас: перше рішення - не панацея для Києва
http://m.dw.com/uk/позови-до-єспл-через-крим-і-донбас-перше-рішення-не-панацея-для-києва/a-39861534

Нещодавно писав про пілотне рішеня ЄСПЛ "Хлєбік проти України "
Не "панацея" ,але краще ніж нічого
№ 1265073
№ 1265369
№ 1265371
Ще тут

ЄСПЛ став на бік України у справі щодо втрати контролю над окремими районами Луганщини

http://m.dw.com/uk/єспл-став-на-бік-україни-у-справі-щодо-втрати-контролю-над-окремими-районами-луганщини/a-39829473
Повертаючись до наведеної статті слід зауважити й таке :
Прецеденти були

Микола Гнатовський вважає, що якщо ЄСПЛ не змінюватиме свого підходу до подібних справ, які вже траплялися у ході конфлікту не лише у Придністров'ї, а й між Азербайджаном і Вірменією, Туреччиною та Кіпром, то "виникає мало сумнівів, що у подальших рішеннях буде розглядатися питання про відповідальність Російської Федерації за порушення прав людини на неконтрольованих Україною територіях".
Проте не варто очікувати, що Москва буде визнаною винною одноосібно. "Україна не повинна скласти руки, (..) а має докласти усіх зусиль, щоб у будь-який спосіб захистити права осіб, які перебувають на цих територіях", - застерігає Гнатовський. Окремо він наголосив на тому, що українська влада повинна робити усе від неї залежне, аби реінтегрувати тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей і не віддалятися від своїх громадян в Криму, адже ці кроки ретельно вивчатимуться у ЄСПЛ у ході розгляду наступних позовів проти України. Інакше наступного разу звістки зі Страсбурга будуть для Києва менш втішними.

Отже-чим більше буде від наших з Криму та частини окупованого Донбасу індивідуальних позовів до Раші з чітко окресленими позовними вимогами -окупація Криму та частини Донбасу тим краще буде усій Україні та міжнародному захисту нашого сувереітету у європейських та світрвих судах
Отак по дещиці й скоадаються процеси проти окупантів !
Слава Україні !
 
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%