Сообщение #1257537 Просмотреть на стене →

За інформацією свідків, їх було до 20. Охоронець, який того дня працював на прохідній до другого академмістечка, розповів, що бачив приблизно 12-15 молодих чоловіків. Частина з них була в одязі кольору хакі, що нагадував військову форму. Деякі мали квіти.

За словами учасниць акції, чоловіки погрожували активісткам вчинити над ними сексуальне насильство, силою намагалися вручити квіти (с)

Комісія НаУКМА, про склад і діяльність якої йтиметься далі, зваживши на свідчення учасників, зробила висновок, що сутички були винятково словесними, образи на адресу сторін лунали з обох боків конфлікту. Про фізичне насильство не йшлося. (с)

Підтримати викладача факультету правничих наук прийшов аспірант кафедри археології та керівник об’єднання "Український студент" Михайло Кублій.

Учасниці акції вважали його організатором "розгону" й вимагали вигнати його з університету за зрив події. Той свою причетність заперечував, а адміністрація вишу повідомила, що не може відраховувати студентів чи аспірантів, коли причина не стосується успішності навчання. (с)

страшно жить страшно
піздєць ниминучий куди ніпаді!
 
Последние новости
"Динамо" - найбільш коректна команда, 55-й сухий матч Бущана та інше: ​​7-й тур УПЛ мовою чисел та фактів Александр Караваев: «Мы достаточно сильны, чтобы конкурировать и во внутренних турнирах, и в Лиге Европы» На матче «Динамо» — «Лацио» ожидается 10 тысяч болельщиков "Не бачу, що він може дати нам в плані футболу". Поздєєв пояснив, чому вирішив позбутися ексхавбека "Динамо" Іван ГЕЦЬКО: "Лаціо" не матиме шапкозакидального настрою у грі з "Динамо" Воспитанник «Динамо» Александр Стеценко: «Бражко для меня это вообще! Качество игры у него на уровне Лиги чемпионов» Блогер: "Ярмоленко та Буяльський не виглядають собою. Вони спалахують на 5 хвилин, а потім на 10 хвилин зникають – це вже починає бути тенденцією" Iгор СУРКIС: "Усі бояться жити у воюючій країні. Те, що Себальйос та Герреро погодилися перейти до "Динамо" – викликає повагу" Журналіст: "Найпопулярніша версія про втрату очок "Динамо" у матчі з "Рухом" - втома. Але я в неї взагалі не вірю" Вихованець "Динамо" розповів, як Маркевич "відкривав" зірок для "Металіста"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%