Сообщение #1240320 Просмотреть на стене →

2MGUkrMaks (17.05 в 12:24) № 1240298

Хто з вас читав документ?
-----------------------------------------
Я.

http://i.imgur.com/yJt2Nih.png

По гаманцю теж відчутного удару не буде. Україна це дай боже 10% доходів для яндексу чи вконтактє. На відміну від наших бізнесменів. Тобто, економічно, санкції проти російських компаній для України це хрестоматійне "бомбіть Воронєж". Наші підприємства від 1С залежать значно більше, аніж 1С від України. Я би сказав, що катастрофічно - всі ці SAP'и інтегруються роками та коштують шалені гроші.

Тобто, краще не відходити від версії, що це заборона через те, що ці компанії співпрацюють зі своїми спецслужбами та зливають чутливу інформацію, бо все інше виглядає маячнею.

Заборона повинна бути самодостатньою та добре поясненою. Варнаву не пускають до України не тому що вона страховисько, яке працює в петросянському шоу, а тому ще нехтує суверенітетом України. Мєнтовскіє серіали потрібно заборонити через те, що вони пропагують силові структури ворога, а не через те, що вони низької якості. Бо якщо ми будемо наводити низьку якість як причину заборони, то треба забороняти всі, абсолютно всі серіали українського виробництва, бо це таке ж саме лайно.

Отож, ми забороняємо соціальні мережі через те, що вони співпрацюють із рос. спецслужбами та можуть надати їм будь-яку чутливу приватну інформацію українських користувачів. Те ж саме про імейли. Коли до цього додають інші причини, тіпа розповсюдження малвари, то це погано виглядає по декільком напрямкам:

1) Це замилює та нівелює основну причину санкцій: влада посилює національну безпеку.
2) Це робить основну причину блокування несамодостатньою, бо виглядає як виправдання блокування. Що свідчить про невпевненість самого заходу: мовляв, в'їзд до Криму така несуттєва річ, що ми повинні підкріпити це зовнішністю та роботою Варнави на говношоу. Тобто, її мармиза важливіша за суверенітет України.
3) У додаткових причинах відверта фігня. Вчора бачив явно заздалегідь підготовлений текст про те, яке лайно 1С, вкрали код таке інше. Ті, хто з цією штукою знайом хоч трошки, розуміють, що там було 95% брехні та брєду, хто знаком добре, розуміє, що там такого 99%. Тобто, люди бачать, що блокування намагаються легітимізувати брехнею. Я б за таке в стеців не тільки б премію забрав, а взагалі без з/п лишив.

Месідж від влади в цьому випадку повинен бути чітким та однорідним: співпрацюють із спецслужбами країни-агресора. Все. Крапка. А не те, що Вконтактє чи Яндекс зазнають якихось відчутних втрат.
 
+4
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%