Сообщение #1236796 Просмотреть на стене →

Сегодня стартует чемпионат мира по хоккею

Московити серед фаворитів. Подивимось, чого варті СКА та ЦСКА, навколо яких зараз існує КХЛ. П'ять енхаееліців, проте три топових - Васілєвскій, Кучєров, Панарін. У Канади десь третій склад, проте все одно найсильніший на ЧС. Шведи традиційно роблять ставку на ЧС, зібрали з НХЛ кого змогли. Але минулі рази це не допомогло пройти далі чвертьфіналів.

У фінів багато хто не приїхав, але збірна все одно мощна. Хоча шанси на золото значно менші, ніж у Канади, Швеції та північно-східних сусідів. США зараз трохи серйозніше відносяться до ЧС, хоча переважно молодь та декілька найкращих студентів.

Чехія та Словаччина мало того, що потихеньку стають слабкішими через остаточне закінчення "радянських парів" та ще й багато не приїхали. Особливо Словаччина, я б навіть сказав, що Німеччина та Данія мають більше шансів на плов, ніж словаки. Німці зібрали, кого змогли, з НХЛ, але проблема в тому, що майже всі інші гравці з бундесліги. Вона досить міцна, але слабкіша за фінську, шведську, швейцарську та чеську.

У цій групі "B" ще Латвія з міксом ледь не найслабшої команди КХЛ - ризьке "Динамо", та європейських клубів, з деякими іншими клубами КХЛ. Не ті вже латвійці, ростер Данії виглядає не гірше. Але в цій групі є команда тупо рівнем нижче - Італія. У Данії імунітет від вильоту через те, що вони приймають наступний ЧС. Короче, у цій групі проходять 100% Швеція та Росія, 90% американці (10%, що вони будуть валяти звичного дурня), а ось за четверте місце буде рубка. Повинні виграти німці за рахунок настрою на домашній чемпіонат.

У групі "А" 100% Канада та Фінляндія, 99% чехи, яки хоч і не особливо претендують на щось медальне, але все ж купа енхаелівців, топових європейців та кахеелівців. Швейцарці трохи підсіли, але все ж у них є пара гравців НХЛ, ветерани НХЛ, які дограють дома та взагалі швейцарська ліга крута. Та ще й суперники слабкі. Хоча французи будуть надриватись, щоб на домашньому ЧС потрапити в плей-оф, але тупо не вистачає гравців відповідного рівня. Норвежці як завжди - пороблять натяки на плов та й все. А ось білорусам треба більше дивитись на Словенію. Ті хоч і без Копітара, але вже доводили, що мінське "Динамо" їм по зубах. Чудова збірна - гравці розкидані по десятку різних європейських ліг, але вже на межі того, щоб зайняти чиєсь пострадянське місце в еліті.
 
+2
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%