Сообщение #1196641 Просмотреть на стене →

Denis Pyatigorets
10 год. ·
Про політичні зашквари.
Вчора спостерігав дуже цікаву картину на погоджувальній раді.
Виступає Йуля та тремтячим голосом починає сварити владу за зобов’язання перед МВФ відкрити ринок землі в Україні. Аж кричить. Аж вени на лобі взуваються. Каже – ми маємо зупинити владу! Маємо зупинити дерибан землі. Продаж землі – це зло. Це дасть змогу великим агрохолдингам та владі легалізувати свої сотні тисяч гектарів. Ми з асоціацією фермерів категорично проти цього. Будемо робити референдум, щоб люди заявили про свою позицію.
І тут слово бере іронічний Ляшко, який так само голосно каже Йулі – а де ж були ваші очі, коли ви особисто в 2008 році, коли були прем’єр-міністром України, зареєстрували у Верховній раді законопроект щодо продажу землі. От відкриваю цей законопроект та читаю – землю в Україні мають право купляти громадяни України, особи без громадянства та громадяни й установи інших країн. «Юлія Володимирівна, в законопроекті, який і зараз є на сайті, який підписаний вами особисто, немає жодного слова про захист фермерів, про яких ви так активно сьогодні печетесь, але є слова про іноземних «бомжів» без громадянства та іноземних громадян. То де ж у вас совість? Ви, перш ніж сьогодні виступати, хоча б відкликали з Верховної ради ваш старий законопроект, а то вже соромно».
І от що ви думаєте? Йуля почервоніла та вибігла з зали? А ніфіга – навіть й бровою не поворухнула. «Я ніколи не виступала за продаж землі та в мою каденцію керування Урядом жодного метри землі не продали» ну і т.д.. А поки вона виступала, Ляшко мовчки тримав на витягнутій руці перед її очима текст її законопроекту.
І вже сьогодні Йуля в Раді з трибуни знову розповідала про фермерів та заборону на продаж землі. І, звичайно, ніхто не відкликав законопроект. А навіщо? Головне навзрид кричати – і люди схавають.
Бахиня зашкваров в своём репертуаре.
 
+4
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%