Сообщение #1117506 Просмотреть на стене →

Отож так...

Нєдоболєльщік взяв вихідний, щоб поїхати на останній матч збору. Оф сайт Динамо подавав початок матчу - 17-00, але різниця в часі до гри о 15:00 була дві години. Виявилося, що скрипт на сайті не точно показує скільки залишилося до гри у інших часових поясах. Тому, якщо брати до уваги годину доїзду, шанс був лише встигнути на 2-й тайм.

По приїзду на стадіон перед початком другої половини виявилося, що матч не на муніціпальному стадіоні Сан-Педро, а на полях футбольного центру Марбельї. Тому прийшли ми вже десь близько 60-ї хвилини.
Погода чудова, трибуна прямо на полі, доступ фактично скрізь.

Сіли на трибуні, виявилося, що прямо над нами на даху стояли камери і звідти ж командував Ребров. На бровці у нас руліл гішпанєц? Постійно кричав "впєрьод", "бистрєй" і таке інше. Ребров частіше за всіх чіплявся до Дерліза, який відверто стояв. До когось кричав кажись "кум", я так поняв що це до Гармаша.

Хлопці видно втомлені, гру ви бачили самі. Таке собі задоволення. Ми сиділи прямо біля лавки норвежців, які постійно возмущалися діями судді. І питали скільки років Бєсєдіну чомусь. Взагалі дуже доставалося Гармашу і я думав, що він когось зараз просто в кращих традиціях придушить.

Після гри вирішив підійти до автобуса, попросити автограф на прапорі. Окремо стояв Мораеш, бо він в 2 половині сидів біля нас і першим пішов до автобуса. Отож я попросив його підписатися. Поки він підписувався підійшов Дєня і каже що ось мол "щирий українець" підписався, на що я йому сказав, мол, давай-ка і ти, а Мораеш може і зіграє ще. Далі підійшов до Рудька, який в одній руці тримав яблуко, а в другій чай, ну але посміявся і підписався. Останнім був Ярмола, який сказав, що колі тут Мораеш написав, то якраз він нам зараз у збірній і треба.

Ну і був Ребров і Морозюк, але самі розумієте.

Вальдемар, якщо є бажання і даси мені адресу в ФБ на потреби алкомарафону, або хтось дуже хоче - то я можу вислати прапор з підписами вам до дому.

Отаке. Фоточкі тут: http://imgur.com/a/xhCHJ
 
+14
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%