Сообщение #1115882 Просмотреть на стене →

Cy
Oleksii Krasnoshchokov with Anton Shvets and 4 others.
1 hr · Kyiv ·

В нас кадровий голод, в нас відсутній мозок і професіонали. Ми країна, в котрій народний депутат та лікар пише звернення на прем'єр-міністра і доручає Національній Академії Наук висунути вчену на Нобелівську премію. Все це підписують інші народні депутати.
Шановні, у вас є помічники, інтернет, бодай елементарні аналітичні здібності? Ви вмієте перевіряти інформацію? На Нобелівську премію НЕМОЖЛИВО подати кандидата. Навіть від уряду. Навіть від Верховної Ради. Навіть від президента. Від уряду подаються кандидати на Нобелівську премію миру! Це блін різні поняття!
А на наукову премію Нобелівський Комітет розсилає запити вченим зі світовим ім'ям (приблизно 3000 осіб) і вони вже пропонують кандидатів. Всього обирається близько 300 лауреатів. Номінантам НЕ повідомляють про висунення на цю престижну нагороду.
Тому думайте, що ви доручили НАН. Ви ще попросіть КМУ виділити Нобелівських премій у кількості 10 штук, щоб потім як нагородну зброю роздавати. Мені страшно від некомпетентності вищого керівництва країни.
Ви правда думаєте, що уряд може просто роздавати такі нагороди? І певно це має бути в актовій залі на фоні соняшників, під Гімн і танці в шароварах? І ще бажано перенести саму премію, щоб під якусь красиву дату підвести.
 
+1
Последние новости
Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою" Джерело: Ярмоленко може замінити травмованого Циганкова в основному списку збірної України Юрий Максимов: «Не очень склонен оценивать «Динамо» Том Бишоф: «Матч с «Динамо»? Может быть очень неприятно» Юношеская лига УЕФА: определился соперник «Динамо U-19» во 2-м раунде Пути чемпионов Юрій Максимов застерігає перед матчем "Динамо" – "Хоффенхайм": "У Німеччині поразки довго не переживають" «У Цыганкова травма подколенного сухожилия», — главный тренер «Жироны»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%