Сообщение #1114031 Просмотреть на стене →

Задачка.
Єсть власть. Любая. Обє гавно (аксіома).
При одній будуються (в множині) межигір"я, з"являються реальні (не придумані) нові мільярдери наближені до бидла при владі, а старі дуже добре себе почувають, маючи хороше представництво у ВР і сидячи на розпилах бюджету, армія йде па піздє, більшість великих державних підтприємств є збитковими, валютні резерви проїдаються. Економіка на уровнє - жир! Рєформи? Ахаха. Чи може хтось зі сторони увійти в наскрізь корумповану систему? Ахаха, з дуба упав чи шо таке питати?
При іншій владі хуяряться дороги (навіть з 2014-го, а активно з 2015-го). При цьому економіка в піздє. А дороги хуяряться. Олігархи видавлюються з державних стурктур, які раптом (о чудо!) стають прибутковими. Про межигір"я щось чули? Тут і там проводяться конкурси на займання високих державних посад або на посади топ-менеджерів в державних підтприємствах. Очищається банківська система. Економіка по піздє, а в армії зарплати виростають в рази. Суми витртат на армію - це взагалі окреме питання. Тут і зарплати і техніка і навчання і житло для військових і реформи в армії і великі виплати пораненим, сім"ям померлих хлопців (в тому числі купівля житла). Генерали тепер уміють віджиматись. Про нових міл"ярдерів наближених до влади хтось чув? Всі ржуть через те, що безвіз рік тому ще не дали, клоуни. А 3 роки тому ви мріяти про подібне взагалі могли?
Карочє, сліпим все одно важко щось довести.

Вопрос: чи дійсно дві власті одінаково погані?

У нас тут є люди, які казали, що всє оні підори і писали на бюлетнях не-то хуй вам, не-то всє хуї. Можна уточнить у них, як змінилась їхня жизнь за останні 3 роки? Не бомбят? Ніби нє. І то добре.


 
+17
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%