Сообщение #1093833 Просмотреть на стене →

2Cy (17.12 в 13:32) № 1093817
-----------------------------------------
І тільки Trouw підійшла до питання з повною серйозністю. Видання не стало обмежуватись цитуванням положень додатку а детально проаналізувало кожна і дійшло тих висновків, які, напевно, голландський прем'єр хотів би бачити в пресі найменше:
"Лідери країн ЄС, що підписали угоду підтримали додаток запропонований Нідерландами, але він є більш косметикою, ніж текстом що має юридичну важливість. Цей додаток має політичну силу, але в суді його можна буде використати хіба що для того щоб витлумачити дію закону.
Додаток містить мало сенсу. В ньому говориться що угода не робить Україну кандидатом на вступ до ЄС. Це показує наскільки заплутані стали розмови навколо цієї теми. Процедура, що визначає як європейська країна може подати заявку на членство в ЄС визначається угодами по функціонуванню ЄС (Лісабонські угоди). В них же зазначено що будь який член ЄС може блокувати початок переговорів про приєднання іншої країни. То ж ці положення вже існують і є юридично зобов’язуючими у контексті способу, яким Нідерланди могли б тримати Україну за межами ЄС. Таким же чином, для прикладу, Греція блокує приєднання Македонії.
Додаток так включав тезу про відсутність зобов’язань з боку ЄС по військовій допомозі Україні. Така теза є дивною оскільки ЄС, на відміну від НАТО, не має військових сил які могли б надати таку допомогу. За збігом обставин на тоді ж лідери ЄС обговорювали військову політику ЄС, зокрема ідею спільної розробки озброєнь. До таких проектів Україна потенційно зможе приєднатись, тісно співпрацюючи з майбутньою Європейською агенцією з розробки озброєнь в рамках Угоди про асоціацію.
Також додаток містить тезу про те що угода передбачає боротьбу з корупцією і може бути зупинена якщо ця боротьба не ведеться. В цій частині додаток просто повторює вже існуючий параграф Угоди про асоціацію де йдеться про те що кожна з сторін може зупинити дію угоди якщо інша сторона не виконує своїх зобов’язань.
Один з найвідоміших противників угоди Тьєррі Боде зазначив що Рютте створив “фальшивий додаток” до угоди про асоціацію."
А вот и суть. Значит, я всё правильно понял :-)
 
Последние новости
Артем Милевский: «Хорошо, Мудрик забил Грузии, а дальше что?» Леонід БУРЯК: "У нас є команда, але немає результату - пошук гри збірної України триває" Збірна України під керівництвом Реброва виграла 9 матчів із 20-ти Леонид Буряк: «Поиск игры сборной Украины продолжается...» «Травма Миколенко не считается особенно серьезной», — британский спортивный врач Збірна перед Чехією втратила голкіпера. У Реброва залишилося 2 воротарі Сергій ШИЩЕНКО: "Нічого нового не буде у плані настрою на "Динамо" – це київське дербі" Сергей Шищенко: «Да, с «Динамо» будет тяжело, но мы будем играть в привлекательный футбол, который может принести нам победу» Форвард "Динамо" поділився спільною світлиною з легендою збірної Нідерландів та "Барселони" У 19-ти матчах на чолі з Ребровим за збірну України дебютували 9 гравців. Серед них - три футболісти "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%