Сообщение #1089320 Просмотреть на стене →


Національний інтерес
На наступний день після Халеб Falls
Два сирійської армії Т-55s на Ithriyah-Ракка шосе. Wikimedia Commons / фонду / абхазьке агентство Network News
Падіння Алеппо може призвести до подальшого зростання напруженості між сирійським режимом і Туреччини.
Франческо Belcastro
30 листопада 2016

На тлі цих подій, важливо мати на увазі , що "гонка за Ракка" вже почалася. США підтримували повстанські сили почали просуватися в напрямку міста контролюється; села в тридцяти милях від міста вже вихопила з -під контролю Daesh в. Коаліція "сирійські демократичні сили" по - , як і раніше складається в основному з курдських сил, як це було підкреслено в недавньому доповіді Інститутом з вивчення війни. Тим НЕ менше , Ракка не має стратегічного або історичну цінність для курдів (крім короткостроковою метою позбутися від присутності ISIS). Крім того, місто ніколи не мав значний курдське населення, так що це досить малоймовірно , що курдські сили буде дозволено грати центральну роль в його адміністрації. Після того, як Ракка падає (і це не може бути те , що відбувається в найближчим часом) неминуче питання буде , хто залишається відповідальним. Режим в даний час не бере участі в цій гонці, але її війська не далеко і зберегти свою присутність в Пальмірі / Tadmur (добре підтримується російськими «радників» , які , як повідомляється , присутні у великій кількості). З точки зору режиму зору, ініціатива під керівництвом Заходу являє собою цікаву можливість. Коаліція "робить брудну роботу" взяття Ракка з ISIS, але вона може зіткнутися з проблемами , коли місто здобуте. Режим міг би позиціонувати себе використовувати потенційні проблеми про поділ влади , якщо суперечки повинні були з'явитися серед сил, які борються , щоб змістити Ісіди. Напад на Ракка також допоможе режим, забезпечуючи таке необхідне зниження тиску до декількох режиму контрольованих зон на сході, особливо в Дейр-ез - Зор, який фактично перебував під облогою Исидой в протягом останніх трьох років.

Приймання Алеппо буде являти собою важливий крок для сирійського режиму, практично завершено спроби міжнародного співтовариства взяти участь Асада в реальних переговорах. Але це не покладе край бойовим діям; скоріше, це буде означати початок наступного етапу в конфлікті. На цьому новому етапі, тендітна розуміння того, що вдалося уникнути відкритої конфронтації між сирійським режимом і Туреччини буде оскаржена турецької активізму та режимом підбадьорений його перемоги в Алеппо. Це може привести режим до тіснішої співпраці з курдськими силами (з яким він вже має міцні зв'язки) і з сусіднім Іраком, який, як Сирія, знаходиться під загрозою турецького авантюризму. Швидке падіння Алеппо дозволить режим, щоб звільнити деякі ресурси, які можуть бути використані, щоб використовувати будь-яку потенційну можливість, що випливають з заздалегідь сирійських демократичних сил до Ракка. Оскільки режим все ще бореться з гострою нестачею робочої сили, будь-який шанс «фрірайд» на зусиллях інших сторін, поза сумнівом, будуть оцінені.


Франческо Belcastro є викладач в Університеті Дербі (Великобританія) і науковий співробітник Центру з сирійським досліджень Університету Сент-Ендрюс (Великобританія). Його основні області, що представляють інтерес, є політика Леванту регіону і проблеми, пов'язаної з регіональною безпекою. Його останній дослідний проект виглядає на регіональному участю в громадянських війнах.

Зображення : Два сирійської армії Т-55s на Ithriyah-Ракка шосе. Wikimedia Commons / фонду / абхазьке агентство Network News
Центр національного інтересу Логотип
© 2016 Національний інтерес. Всі права захищені. | Політика конфіденційності | Правила та умови
 
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%