Сообщение #1089318 Просмотреть на стене →


Національний інтерес
На наступний день після Халеб Falls
Два сирійської армії Т-55s на Ithriyah-Ракка шосе. Wikimedia Commons / фонду / абхазьке агентство Network News
Падіння Алеппо може призвести до подальшого зростання напруженості між сирійським режимом і Туреччини.
Франческо Belcastro
30 листопада 2016
чірікатьчасткачастка
Версія для друку
Швидкий розвиток сирійської армії в Східній Алеппо в минулі вихідні відродили дискусії над тим, що наслідки будуть падіння обложеного північного міста. Спостерігачі , схоже, згодні з тим , що (перемичкою драматичні зміни на землі) режим буде в змозі взяти під контроль Східної Алеппо. Те , що вони широко розходяться в тому , як довго він буде приймати, за оцінками , від декількох тижнів до декількох місяців. Світ , здається, зосередитися на чи місто падати до того , як новий американський президент буде приведений до присяги, але більш важливе питання полягає в тому , що падіння Алеппо означатиме для майбутнього розвитку сирійського конфлікту. За міру того як поштовх , щоб позбутися від ISIS триває в Сирії і сусідньому Іраку, актори на землі були позиціонують себе для наступної фази конфлікту. Північна Сирія бачить крихку рівновагу між курдськими силами, центрального уряду і Туреччини. Падіння Алеппо може призвести до подальшого зростання напруженості між сирійським режимом і Анкарою, чиї відносини в даний час базується на крихкому російському посередництва угоди. У даній статті, розглядаються три аспекти , які будуть визначати траєкторію конфлікту в доступному для огляду майбутньому: як місто падає, розуміння з Туреччиною, і що відбувається в Ракка.

По- перше, в той час як основна увага в даний час, коли місто буде падати, "як" місто падає дуже відповідає тому , що режим робить наступний. Сирійський конфлікт не завершиться восени Алеппо, це буде просто увійти в нову фазу. Режим повинен буде продовжувати боротися , щоб забезпечити свої нові досягнення і взяти під свій контроль над іншими районами. Сирійський режим страждає від хронічного браку добре навчених військ, змушуючи його перенести свою "бойову" одиницю (наприклад, прославлені Tiger сил) по всій країні. У минулому ця стратегія призвела до раптових обвалів на одному фронті після того, як війська були переміщені в іншому місці: в опозиції наступ в Хамі провінції в вересні 2016 року, наприклад, було результатом перерозподілу військ з цього району в провінції Алеппо. Цей недолік лише частково були вирішені з допомогою надійного присутності Ірану під егідою шиїтських формувань, підрозділів Хізбалли та інших сил. Незважаючи на "примирень", які дозволили для мирного переходу в декількох містах Дамаск, сили режиму розтягуються в спробі боротися на декількох фронтах. Тому першорядне значення для режиму , щоб взяти на себе місто з відносно невеликими втратами військ. Придбанням Халеб з невеликим використанням сухопутних військ, режим міг відразу зосередитися на новому місці в країні (будь то навколо Алеппо, або де - то ще). Повинен чи він страждати значні втрати, це може бути місяців до того , як режим може думати про монтаж нового наступу.


По- друге, поточний баланс на півночі країни , широко відомо, повинна ґрунтуватися на угоді між Туреччиною і Росією , яка була прийнята сирійського режиму. Порозуміння між сторонами , як видається, наступним чином : режим дає згоду на присутність турецьких військ на своїй території в обмін на турецькому неучасті в Алеппо. Припускаючи , що ці умови погодилися, питання в тому , що відбувається , коли місто падає? Чи буде режим стає все більш вокальної в своїй критиці Туреччини? Чи буде намагатися підірвати турецьке присутність шляхом підтримки партизанських груп? Це крихку рівновагу вже ризикнули розгадки , коли сирійські літаки нібито спрямовані турецькі війська, убивши п'ятьох і поранивши багатьох інших . Наслідки битви алеппской могли бачити збільшення напруженості між Дамаском і Туреччиною і відновлення взаєморозуміння між режимом курдських сил і іракського уряду. Незважаючи на повідомлення про зіткнення і навколо Hasakeh в протягом літа, сирійський режим має значний інтерес сход з YPG , який є головним об'єктом вторгнення Анкари. Крім того , сирійські побоювання з приводу присутності Туреччини може також привести подальше узгодження з Багдада, оскільки іракські політичні діячі поділяють подібні побоювання з приводу турецького присутності в ініціативі Мосула. У той час як турецька спонсорованих коаліція користується успіхом у Північній Сирії, активність Анкари зобов'язаний створити опір і напруженість в регіоні.

 
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%