Сообщение #1086292 Просмотреть на стене →

Cy
Дмитро Савченко added 2 new photos.
2 hrs ·

Чим цікавий колективний вуличний бешкет (?), так це приростом сюрреалізму.

Вчора, якимось дивом, серед революційно налаштованих хлопців і бабусь, під стінами офісу медведчука опинився народний депутат ВР - Sergey Vysotsky (Народний фронт). Зізнаюсь, я особливо не слідкував за його парламентською діяльністю, втім тепер маю привід.

Серед натовпу мітингувальників знайшлося дві, не встановлених слідством дурілки картонні, які упізнали лице нардепа. Маючи непереборну громадянську свідомість і загострене відчуття справедливості вони вирішили даєбацця до Сєрьоги з приводу е-декларації. Народні месники перегородили йому шлях, гучно називали його радикально-хуйовими словами та стали зухвало смикати за руки... Депутат з ними відійшов на іншу локацію темної підворітні і за декілька хвилин розгорнулася битва. Поки я пробирався через натовп аби зупинити протистояння, Сєрьога встиг двом месникам дати якісних звіздюлєй у дусі раннього Джекі Чана, і при цьому навіть не зняв дорогі окуляри. Нардеп вправно орудував джебами, хуками та хай-кіками, а найголовніше - не кликав міліцію на допомогу.

До місця подій підійшло з десяток мітингувальників. Бійку було призупинено. Отпижжєним месникам покрутили руки і повели до міліції (О дивний хтонічний світ революційного безрозсудства (!!!): одні дойобуються, а інші їх в мусарню здають). Невдахи у цей час розпиналися - "пацани, ми своі, а он дєпутат; дєпутатов нада мочить", втім це їх не врятувало від правосвідомості представників революційної групи.

Тим часом Висоцький далі рвався в бій і нічого не волав про "недоторканність" та "кримінальну відповідальність".
Мені невідомо у який спосіб нардеп набув свої статки. Можливо це відбулося у цілком прозорий спосіб. Нехай цим питанням займаються шарящі і компетентні особи, але я не можу ставитись без поваги до рівня дуелянтської культури цього парламентаря. Сподіваюсь він ніяких заяв у якості потерпілого не подаватиме до органів поліції. У протилежному випадку мені доведеться відкликати свій допис-панегірик)).
 
+2
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%