Сообщение #1068835 Просмотреть на стене →

http://dynamo.kiev.ua/news/252333-futbolistyi-kluba-iz-zimbabve-dva-goda-ne-poluchayut-zarplatu
Игроки клуба из Зимбабве не пооучали зарплату 2 года

( фото Ввцька) " О так і загартовується характер ,й різні еоунейми стають футболістамм Я буду ваш приклад наводити нашим футболістам-нитікам,які рік та й більше не отримують зарплату "
Так ,повіривши у свою азінею Вацько пподовжував би ,попередньо витерши соплі ,поправивши запітнілі окуляри ,й ледь стримуючи лмбу,бачучи свій гамвнець набмтий баксами та карткамм :
" Треба терпіти ,бо клубу не стане й ви так й залишитесь ноунеймами
Сеільки терпіти ? Ну може 5-10 років,а може це сенс вашого життя
Що почали страйкувати ? Ну й беззхребетні дурні ,які ніколи не те ,що не стануть футболістами ,а й не будуть патріотами ніколи не зрозуміють,що таке відданість клубу,президенту -ви самі стали винуватнями ліквідацііі клубу "
Пєнісов маякує Вацьку,що досить -кінець ефіру
У студііі Кротофутболу гучнний регіт,й розливається чергова стопка :)
А в цей час у далекому Зімбвбве,якісь нетерплячий вболівальник ,дослухавши переклад промови експірта Вацька жбурляє стулом в екран телевізора :)
Занавєс
І лише зосталося риторичне запитання -коли нарешті журналістчський цех український очиститься від псевдо-журналістів типу Вацка,Лєона,Пєніісова ,Циганика та й інших продажних підарасів ?
 
Последние новости
Ще одне посилення перед "Динамо". "Партизан" підписав захисника "Аполлона" Орбан — Реброву: «В вашей сборной очень качественные игроки. На Евро-2024 вам просто не повезло» (ФОТО, ВИДЕО) «Я надеюсь, что впереди у меня несколько успешных лет в футболе», — 34-летний Андрей Богданов Джерело: "Динамо" пропонувало "Зорі" Шепелєва або Андрієвського з доплатою в обмiн на Герреро Журналіст: "Шапаренко не дуже хоче грати в "Лаціо". Тим більше, що є ще якісь передумови для пропозиції з АПЛ" "Я б не хотів виносити на публіку те, що не має бути публічним": екс-лідер "Колоса" Богданов – про прощання з клубом Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Треба знати, за рахунок чого ми маємо перемагати на Євро-2024" Мирча Луческу: «Уверен, Румыния пройдет Нидерланды. Возможно, она даже станет чемпионом Европы» Яремчук відмовив "Трабзонспору". Відомі інші претенденти на нападника Вернидуб не оцінив півзахисника "Динамо": "Кривбас" повертає киянам непотрібного їм гравця
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%