Сообщение #1235839 Просмотреть на стене →

Олена Добровольська с Olena Dobrovolskaya.
2 мин ·
Нарешті цей день добіг кінця.
Він був довгим і емоційно виснажливим, але вартий того, щоб його прожити.
Знакові моменти для мене, які запам*яталися найбільше:
- звичайно, вражень від публіки на куликовому полі вистачить надовго. Так, їх було багато, ім*я їм легіон, вони сука наполегливі, різної вікової категорії, агресивні, ненавидять Україну і все що нам дорого, мріють про нашу смерть і головне - досі не вірять у те, що по наш бік "настоящіє одєсіти". Тобто, весь час роблять акцент на тому, що вони "что-то одно", а ми - "что-то другоє" і взагалі "завєзьонниє". Причинно-наслідкові зв*язки відсутні овер ніж повністю. І ще одне - тягуча атмосфера безодні, почуваєшся ніби у країні повсталих мертв*яків. Нам слід пам*ятати, що повсталі мертв*яки завжди тягнуть тільки в могилу.
- не всі правоохоронці такі, що на їх боці. Повірте, є ті, що подумки з нами. Звичайно, хотілося б, щоб їх було більше.
- опоблоківці-депутати таки, судячи зі всього, доїхали до Одеси, але влаштувати масштабне шоу їм не дали, через що вони волають про "травлю" і про те, що "ета власть сотруднічаєт с радікаламі".
- Відкрито пам*ятну дошку на честь загиблого Ігоря Іванова. Без слів. Дякую. Зібралися на молебен на Грецькій площі, вже серед своїх і дихати вже було інакше. І не сила повірити, що три роки тому тут летіло каміння, пулі, точились вуличні бої і вирішувалась доля Півдня України.
- Сьогодні до мене підійшов один хлопець і почав дякувати. От правда, я мало не заплакала, тому що, люди, мені завжди ніяково, коли таке відбувається. Для мене це дуже вразливо.
- Дякую всім, хто тримав кулаки, переживав, пильнував новини, був хоч і далеко, але разом з нами.
- Нам всім ще треба пережити 9 травня.
Добраніч, Україно.
 
+5
Последние новости
Главный тренер «Эвертона»: «Надеемся, что Миколенко вернется к следующему матчу» «С «Ференцварошем» любой команде будет нелегко», — главный тренер «Тоттенхэма» о сопернике «Динамо» Йожеф Сабо: «Спартак» уступал по классу киевскому «Динамо». Команда Лобановского была лучшей в Европе» Колонка Александра Липенко. Надежные часовые динамовских ворот 6 октября. В 1975-м году «Динамо», обыграв мюнхенскую «Баварию», стало обладателем Суперкубка УЕФА! (ВИДЕО) "Динамо" зіграє з "Кривбасом" у білій формі Ігор Костюк провів ювілейний матч біля керма "Динамо" U-19 Рівно 49 років тому "Динамо" обіграло "Баварію" та завоювало Суперкубок Європи «Буряк говорил, что в спартаковский футбол он мог бы и 40 лет играть», — бывший пресс-атташе «Спартака» Александр Алиев: «Хочу обратиться к молодым украинским игрокам «Динамо» и «Шахтера»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%